Waarom Heeft Eating Right & Oefenen Give You Energy?

Waarom Heeft Eating Right & Oefenen Give You Energy?

Je hebt waarschijnlijk ervaren de effecten van Downing te veel junk food en het overslaan van de training. Gebrek aan lichaamsbeweging en ongezonde voedingsmiddelen kan je traag en moe maken. Aan de andere kant, het maken van voedzaam voedsel keuzes en montage in tal van lichamelijke activiteit kan je energie niveau te verhogen. Gezonde leefstijl ook uw gezondheid en hulp te beschermen in gewichtsbeheersing.

Koolhydraten te zetten in energie

Veel mensen schrikken van koolhydraten uit angst dat ze gewicht zullen krijgen. Iedere keer als je eet te veel calorieën, je een risico van het aantrekken van ponden. Echter, je lichaam zet koolhydraten in glucose voor energie, dus bezuinigen kan leiden tot vermoeidheid. MayoClinic.com stelt het krijgen van 45 tot 65 procent van je dagelijkse calorie-inname van koolhydraten. Niet alle koolhydraten zijn gelijk geschapen, maar, en je nodig hebt om de kwaliteit van koolhydraten die afkomstig zijn van gezonde voedingsmiddelen te kiezen. Dit betekent dat het overslaan van frisdrank, snoep en dessert en te kiezen voor vers fruit, volle granen en zetmeelrijke groenten, zoals aardappelen, bonen, erwten en maïs. Sommige van deze voedingsmiddelen ook ijzer, wat bijdraagt ​​aan gezonde energie bevatten.

Het eten van Right verhoogt uw Nutrient Intake

Als je je houdt aan een goed uitgebalanceerde maaltijd plan dat bestaat uit een verscheidenheid van voedingsmiddelen uit elke voedselgroep, dan heb je energie hebben opgelopen gedurende de dag, merkt de NHS Choices website. Maaltijden overslaan betekent dat u misschien niet krijgen van voldoende voedingsstoffen in uw dieet, die u kunt achterlaten ontbreekt in energie. Iemand die het ontbijt overslaat, bijvoorbeeld, misschien wel moe zijn voor de lunch tijd rond rolt, maar is waarschijnlijk een boost in energie ervaren na een maaltijd. Drie maaltijden en een paar hapjes, verdeeld in gelijke intervallen door de dag, is ideaal voor het houden van uw energie en uw inname van voedingsstoffen voldoende.

Oefening verhoogt de bloedstroom

Zitten rond te ontspannen na een lange dag, maar het opstaan ​​en bewegen verhoogt de energie, zodat u uw taken kunnen voltooien of gewoon door de rest van je werkdag. Lichaamsbeweging verhoogt de bloedtoevoer naar de weefsels, waardoor de hoeveelheid zuurstof en voedingsstoffen gebruiken als energie, volgens de American Council on Exercise. Slechts 20 minuten, drie dagen per week, is genoeg om de truc te doen. Echter, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services adviseert dat volwassenen krijgen minimaal 2 en een half uur lichaamsbeweging per week voor maximale voordelen.

Oefening Verhoogt Endurance

Als je niet gewend bent om regelmatig te oefenen, toe te voegen aan uw routine verbetert je uithoudingsvermogen en verhoogt de spierkracht, volgens MayoClinic.com. Het hebben van een groter uithoudingsvermogen betekent dat u kunt oefenen voor langere en meer energie hebben om aan de slag fysieke taken verricht, zoals Hefting boodschappen, zonder toe te geven aan de vermoeidheid. Sterk zijn en fysiek fit, door een combinatie van lichaamsbeweging en gezonde voedingskeuzes, geeft je lichaam de energie die het nodig heeft om te gaan werken, af te klussen en spelen met kinderen of huisdieren.