Waarom heeft de regering Verander de voedingspiramide?

De voedselpiramide bestaat uit aanbevelingen die door het Amerikaanse ministerie van Landbouw voor de hoeveelheid voedsel die u moet dagelijks eten uit elke voedselgroep. De piramide wordt om de vijf jaar geactualiseerd en is voor het laatst bijgewerkt in 2005. De regering veranderde de laatste voedselpiramide, want er waren verschillende problemen die moesten worden aangepakt.

Grains

De vorige graan aanbevelingen gesuggereerd 6 tot 11 porties, en maakte geen onderscheid tussen volle granen en geraffineerde granen. Het is algemeen bekend dat volle granen zijn veel gezonder voor je.

Zuivelfabriek

De oude aanbevelingen niet raden vetarme zuivelproducten. Helaas, 2 tot 3 porties van volvette zuivelproducten zijn zeer hoog in verzadigd vet, dat kan verhogen uw kansen op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten en noodzakelijk de verandering.

Vlees

De oude piramide aanbevolen 2-3 porties vlees, maar heeft niet aangegeven welke soorten vlees. Bepaalde soorten vlees zoals rundvlees en varkensvlees kunnen hoger in verzadigd vet, die ook kan leiden tot hartaandoeningen. De nieuwe piramide beveelt gezonder vlees keuzes.

Vetten

De oude piramide gegroepeerd vetten, olie, en snoep samen op het puntje van de piramide. Bepaalde soorten vetten zoals enkelvoudig en meervoudig onverzadigde heb eigenlijk hart gezonde voordelen dus en de overheid wilde hen specifiek roepen in de voedselpiramide.

Oefening

Een andere reden waarom de regering veranderde de voedselpiramide was omdat het geen oefening was te pakken. De huidige versie bevat nu ook de fysieke activiteit als onderdeel van een algehele gezonde levensstijl.