Waarom hebben sommige mensen migraine?

Waarom hebben sommige mensen migraine?

Wetenschappers en artsen zijn niet zeker waarom sommige mensen migraine en sommige niet, maar er zijn veel verschillende theorieën, van erfelijke factoren een hersenstam storing. Uw arts zal in staat zijn om te vertellen door het stellen van je vragen als u lijdt aan een migraine.

Erfelijk

Migraine is erfelijk; hebben ze de neiging om te draaien in gezinnen. Wetenschapper hebben onlangs een gen ontdekt dat mensen aan het ontwikkelen van migraine predisposes gevolg van afwijkingen in bepaalde gebieden van de hersenen.

Triggers

Sommige dingen kan leiden tot migraine, zoals gebrek aan slaap, vermoeidheid, voeding, cafeïne, alcohol, hormonale veranderingen, het weer verandert, angst en stress.

Symptomen

Sommige symptomen van migraine gevoeligheid voor licht en / of geluid, misselijkheid, braken, duizeligheid en verzwakkende pijn of op één zijde of beide zijden van het hoofd.

Migraine-patiënten

Vrouwen krijgen migraine drie keer vaker dan mannen. Migraine kan invloed hebben op kinderen, maar ze zijn meer kans te worden ervaren door mensen die 15 tot 50 jaar oud.

Preventie / Solution

Enkele manieren om te voorkomen migraine zijn monitoren en regelen van uw dieet, het nemen van voldoende rust, regelmatig sporten, en het beheer van stress. Nicotine, alcohol, cafeïne en MSG moet worden vermeden omdat ze vaak leiden tot migraine.