Waarom hebben mensen Pacemakers of Defibrillators?

Waarom hebben mensen Pacemakers of Defibrillators?

Pacemakers en defibrillators geïmplanteerd toestellen die zijn ontworpen om te voorkomen of te corrigeren bepaalde hartfunctie onregelmatigheden. Pacemakers werken gestaag aan de hartslag te reguleren, terwijl defibrillators gebruiken elektrische schokken tot een abnormaal hartritme te corrigeren.

De Feiten

Volgens het National Heart, Lung and Blood Institute (NHLBI), onregelmatigheden in het hartritme (aritmie) het gevolg zijn van defecte elektrische signalen in het hart. Mogelijke gevolgen van aritmie onder meer flauwvallen, kortademigheid, vermoeidheid, orgaanschade en de dood.

Pacemakers

Pacemakers juiste signalen van het hart met een lage-energie-pulsen van elektriciteit. De NHLBI citeert voordelen van het gebruik pacemaker die onder andere het vertragen snelle hartritmes, versnellen trage hartritmes, het coördineren van elektrische signalen tussen de bovenste en onderste hart en het beheersen van samentrekkingen van de onderste hartkamers (ventrikels).

Extra Pacemaker Functies

Moderne pacemakers kunnen ook hartslag administratie bij te houden en passen hun elektrisch vermogen gebaseerd op ademhaling van een patiënt, bloed temperatuur en aanvullende indicatoren.

Defibrillators

Cardioverter defibrillatoren worden meest typisch gebruikt om een ​​aandoening genaamd aanhoudende ventriculaire tachycardie, die wordt gekenmerkt door een hartslag boven 100 slagen per minuut ten minste drie opeenvolgende onregelmatige hartslag omvat corrigeren. Ze kunnen ook een abnormaal trage hartslag (bradycardie) te corrigeren.

Betekenis

Personen met aanhoudende ventriculaire tachycardie kan plotse dood te voorkomen door het gebruik van een defibrillator.