Waarom heb ik problemen met het lezen nieuwe glazen?

Waarom heb ik problemen met het lezen nieuwe glazen?

Wennen aan een nieuwe bril of een nieuw recept kan enige tijd duren, vooral bij het lezen is betrokken. Er zijn verschillende redenen waarom een ​​nieuwe bril lijkt misschien niet goed, en het kennen van de oorzaken en de oplossingen zullen maken aan te passen aan het lezen met nieuwe bril makkelijker.

Een goede pasvorm

Bril nodig te zitten op je gezicht juiste manier voor het beste zicht. Als uw kozijnen zijn beneden glijden te ver op je neus of kantelen in of (genaamd pantoscopisch tilt) een beetje uit, kan je niet zien van je beste. Probeer het bewegen van je bril omhoog of kantelen van hen om uw visie te testen. Indien nodig, neem uw bril terug naar uw oogzorgspecialist te hebben hen aangepast om te helpen zie je beter.

Proper Prescription

De meeste mensen wennen aan hun nieuwe recept binnen twee weken. Echter, soms een kleine wijziging in de kracht van de lens vereist. Als u uw bril een eerlijk proces periode hebben gegeven en je bent nog steeds niet goed te zien, maak een afspraak met uw oogarts om hem of haar opnieuw te controleren uw lenzen en uw visie en de nodige aanpassingen aanbrengen.

Lezen Lenzen

Het lezen van lenzen zijn glazen die worden gebruikt voor dichtbij werk. Je kunt niet zien in de verte met een bril die net voor het lezen. Sommige mensen hebben baat bij meer dan één bril, vooral als ze doen veel dichtbij werk. Neem contact op met uw opticien om te zien of er verschillende soorten lenzen die zal helpen met uw specifieke behoeften.

No-Line Bifocals

No-lijn bifocale, ook wel progressieve of onzichtbaar bifocale, nemen een tijdje aan te passen. Dit type lens kunt u zien in de verte, maar er is een gebied af aan de zijkanten in de lens die is wazig, en het lezen van een deel van de lens is wat klein. De meeste mensen wennen aan dit type lens in een paar weken.

Overwegingen

Als je versleten bifocale met lijnen eerder en zijn overstap naar no-lijn bifocale, kunt u meer problemen met het lezen zonder online bifocale bril hebben. Bifocale met lijnen hebben een duidelijke lezing gebied dat meestal groter dan bifocale zonder lijnen, en gezien vanaf de afstand tot het lezen gebied is eenvoudiger bifocals met lijnen. Sommige mensen kunnen niet wennen aan het verschil, maar uw opticien kan uw individuele situatie voor de beste oplossing te onderzoeken en te interpreteren.