Waarom heb ik mictiefrequentie Zoals ik Age?

Frequent urineren, een vaak voorkomende bijwerking van het ouder worden, kan lastig en irritant. Het kan ook een waarschuwing dat u een gezondheidsprobleem hebben ontwikkeld zijn. Uw arts kan de diagnose van wat de oorzaak van het probleem en suggereren behandeling opties.

Definitie

Urine-frequentie is de noodzaak om vaker dan normaal plassen overdag en 's nachts. Urine-frequentie is een symptoom van medische aandoeningen die vaker voorkomen bij oudere mensen.

Prostaatproblemen

Urine-frequentie kan worden veroorzaakt door problemen met de prostaat, inclusief prostatitis of een vergrote prostaat. Deze voorwaarden komen vaker voor bij mannen boven de leeftijd van vijftig.

Urineweginfecties

Urineweginfecties komen het meest voor bij vrouwen, en komen vaker voor bij vrouwen als ze ouder worden. Ontsteking van de blaas leidt tot de sensatie van om vaak te urineren.

Diabetes

Als je ouder wordt, het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 stijgt. Diabetes kan verhoogde dorst, wat kan leiden tot frequent urineren veroorzaken.

Overwegingen

Urine-frequentie kan een symptoom van een ernstige medische aandoening. Als je het ervaart met andere symptomen zoals koorts en rillingen of verhoogde dorst en gewichtsverlies, contact op met uw arts meteen.