Waarom gebruik Pine Tar Zeep voor Ringworm en witte vlekken op de huid?

Waarom gebruik Pine Tar Zeep voor Ringworm en witte vlekken op de huid?

Veroorzaakt door een schimmel (niet een worm), ringworm is een vervelende aandoening die van invloed kunnen de verschillende delen van het lichaam. Er zijn vier basistypen van schimmels ringworm: ringworm schimmel (dermatofyten genoemd) van invloed op de huid op het lichaam (tinea corporis), de liesstreek (tinea cruris, ook wel jock itch), de hoofdhuid (tinea capitis) of voeten (tinea pedis, ook riep voetschimmel). Al decennia lang, het wassen van het besmette gebied met pijnbomen teer zeep heeft aangeboden verlichting van de intense jeuk die de schimmelinfectie begeleidt.

Symptomen

Rode, jeukende en getogen schilferige vlekken die sijpelt of blister aangeven ringworm op de huid. De pleisters hebben doorgaans scherp afgelijnde roder rond de buitenkant, met een normale huidskleur in het centrum. Deze patches er vaak uit als een ring, vandaar de naam. De huid kan lichter in het centrum staan ​​of hebben witte vlekken of patches. Ringworm op de hoofdhuid of baard zal verschijnen in kale plekken. Wanneer de vinger of teen nagels zijn besmet, worden ze vergeeld en verkleurd, dik en brokkelig. Maak geen krassen op de patches. Daarbij nodigt infectie. Was de gebieden vaak met grenen teer zeep, droog ze goed af dan gelden grenen teer zalf. Houd het gebied droog en bedekt met een schone doek of verband. Gebruik grenen teer shampoo op de hoofdhuid en baard. Pine tar is een kleverige, zwarte stof die door het verbranden van dennenbos bij hoge temperaturen en onder grote druk. De tar wordt gebruikt voor diverse medische toepassingen, vooral bij dieren. De tar wordt gebruikt voor het bekleden van de hoeven van paarden en vee, alsmede schurft en afsluiten wonden. Natuurgeneeskundige middelen beveelt vaak pijnboomteer voor de behandeling van huidaandoeningen, zoals ringworm, psoriasis, eczeem en rosacea. Het wordt toegevoegd aan zeep, shampoos en zalven.

Ringworm is zeer besmettelijk

Ringworm is een veel voorkomende kwaal, vooral bij kinderen die lichamelijk contact met elkaar hebben. Het verspreidt zich snel wanneer het gebied wordt jeukte, en de schimmel wordt overgebracht door de vingers naar andere kinderen. Ringworm is zeer besmettelijk, overgedragen door huid op huid contact, besmette kleding, sokken, schoenen, kammen, gemeenschappelijke douches en zwembaden. Huisdieren zijn vaak besmet met ringworm en kan de schimmel overdragen op de mens. Katten zijn vaak dragers van ringworm schimmel dus het is aangeraden om een ​​pijnboom teer shampoo te gebruiken om ze te wassen.

Preventie

Deel geen verzorging gereedschap tussen familieleden. Kammen, scheermessen, borstels, handdoeken en beddengoed kunnen de schimmel overdragen. Was alle onderdelen regelmatig in warm water met zeep. Draag voet bekledingen (sandalen of sokken) in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals zwembaden, kleedkamers, sportscholen en gezondheid clubs. Vermijd het aanraken van dieren met kale plekken. Deel deze raad met uw kinderen ook.

Anti-schimmel medicatie

Pijnboomteer producten gemaakt met creosoot gratis,-oven verbrand grenen teer uit Zweden (ook bekend als Stockholm Tar) geïmporteerd zijn puur en rustgevend voor de geïrriteerde huid. Pine teer is gebruikt sinds de oudheid bekend om zijn zachte antiseptische eigenschappen en helende werking. Elk merk van over-the-counter voetschimmel medicatie kan worden gebruikt op andere delen van het lichaam. Echter, vermijd contact met de ogen of het inhaleren van medicinale voet poeders. De meeste gevallen van ringworm reageren op de behandeling binnen zeven tot 10 dagen.

Witte vlekken

De witte vlekken die in het midden van de ringworm schimmel verschijnt zal typisch verdwijnt binnen enkele weken behandeling. Voortgezet gebruik van een pijnboom teer zalf zal het gebied gehydrateerd te houden en te helpen de huid weer normaal.