Waarom een ​​machine voor het ioniseren van de lucht?

Waarom een ​​machine voor het ioniseren van de lucht?

Ionen zijn atomen met ofwel extra elektronen of ontbrekende elektronen. Positieve ionen hebben een elektron verloren en negatieve ionen hebben opgedaan één. Hoe meer positieve ionen in de lucht, de staler en meer vervuild is. Kantoren en huizen over het algemeen minder frisse lucht circuleren en zijn derhalve stuffier en meer kooldioxide, chemicaliën afkomstig van tapijt en verf, stof en elektrische apparatuur zoals computers alle producerende positieve ionen. Hogere concentraties van positieve ionen maken de lucht ongezond om te ademen.

Health Concerns

Ademhaling muf, is ongezonde lucht aangetoond dat leidt tot vele fysieke en psychische aandoeningen, zoals hoofdpijn, bacteriële infecties, minder weerstand tegen ziekten, allergieën, droge huid, lethargie en depressie. Als we buiten, we ademhaling constant opgefrist lucht door de hogere concentratie van negatieve ionen. De hoogste concentraties worden aangetroffen in gebieden rond de bergen, watervallen, stranden en bossen. Een onweer breekt moleculen en vormen miljoenen negatieve ionen.

Verhoog Negatieve ionen

Omdat de meesten van ons brengen het grootste deel van ons waken en slapen uur binnen, het is in ons eigen belang om de kwaliteit van de lucht die we moeten inademen te verbeteren. Een goede manier om dit te doen is het aantal positieve ionen in de lucht te verminderen en het aantal negatieve ionen. De negatieve ionen trekken de positieve ionen en trek ze uit de lucht. Ze vallen op de grond, met achterlating van een schonere lucht.

Machines die het ioniseren van de lucht

Een uitstekende manier om meer negatieve ionen te krijgen in de lucht met behulp van een negatieve ionen generator. Deze generatoren worden algemeen aangeduid als luchtzuiverende ionisatoren. Machines die de lucht ioniseren nemen in neutrale en positieve atomen en uitstoten negatieve atomen. Ademhaling negatieve ionen verrijkte lucht maakt de meeste mensen voelen zich gesterkt, gelukkiger en verfrist.

Het kiezen van een ionisator

Ionisatoren er in verschillende maten en produceren verschillende negatieve ionen. Voor een ionisator effectief en nuttig te zijn, moet een zeer groot aantal negatieve ionen. Is het belangrijk rekening te houden met de grootte van de ruimte waar het apparaat wordt geplaatst. Sommige van deze machines zijn klein genoeg om te worden gebruikt in een auto, maar de meeste zijn groot genoeg om een ​​middelgrote tot grote ruimte dekken. Meerdere eenheden nodig zijn, vooral wanneer het te bedekken oppervlak is meer dan één verdieping.

Voordelen van Ioniserende Machines

Machines die de lucht ioniseren lijken om schonere, gezondere lucht te voorzien. Volgens Pierce J. Howard, PhD, auteur van "de handleiding voor de hersenen," ademende negatieve ionen resulteert in een hogere alertheid en meer mentale energie. Hij stelt ook dat schonere lucht vermindert irritatie als gevolg van het inademen van deeltjes die ervoor zorgen dat ons te niezen of hoesten, en het biedt ook een gevoel van welzijn. Een reden voor het stemmingsverhoging is gevonden dat het verhoogde niveau van serotonine in de bloedbaan veroorzaakt door een hogere opname van negatieve ionen. Verhoogde serotonine niveaus zijn geassocieerd met depressie verlichten.