Waarom Doe Cortisone op een schimmelinfectie?

Er lijkt een verschil van mening over de vraag of cortisone moet worden gebruikt als u een schimmelinfectie zijn. De Amerikaanse osteopathische College of Dermatology (AOCD) zegt dat cortisone crème niet op een schimmelinfectie moet worden gelegd, omdat het kan leiden tot de schimmel te groeien.

Speling

Op het eerste cortisone kan lijken te werken. De uitslag kan minder jeuk en de ontsteking en roodheid kan een beetje vervagen. Toch zal de uitslag te verspreiden en terugkeren en word itchier dan ooit wanneer u stopt met het toepassen van cortisone, volgens de AOCD.

Overwegingen

Bodyandhealth.canada.com meldt dat cortisone niet mag worden gebruikt door iedereen die een interne schimmelinfectie heeft. Healthopedia.com het ermee eens dat je geen cortisone moet gebruiken als je een schimmelinfectie hebt, omdat het uw infectie erger kan maken.

Wat gebeurt er

Als u cortisone gebruikt kan deze de normale zure base evenwicht van het huidoppervlak, waardoor de huid minder goed tegen schimmelinfecties doen veranderen volgens Herbs2000.com, en, in feite, kunnen de kans verhogen van een via schimmelinfectie of het maken van een zich opnieuw voordoen.

Pro-Cortisone

Aan de andere kant, de Mayo Clinic adviseert het gebruik van Betamethason, dat is een corticosteroïd of cortisone-achtige medicijnen of steroïde om schimmelinfecties zoals ringworn, jock itch en voetschimmel behandelen, en merkt op dat dit een doeltreffend middel tegen een schimmelinfectie.

Risico's

De Mayo Clinic ofwel mee dat het gevaar tegen dit medicijn, zoals bij veel medicijnen.