Waarom Abduction Na Hip Replacement Maintain

Waarom Abduction Na Hip Replacement Maintain

Terwijl het leven na heupprothese kan zijn zoals het was vóór aftrek van de pijn, moet u voorkomen dat een aantal activiteiten of in ieder geval verandering hoe je ze uitvoert. Om uw heup veilig te houden, moet u het te handhaven in ontvoering - weg van de middellijn van het lichaam - in bepaalde posities.

Hip Anatomie

Uw heup is een kogel-en-socket joint. Dit maakt de heup inherent onstabiel. Gemaakt van metaal - - Wanneer u heupprothese, een nieuwe bal te ondergaan zal het oude bot vervangen. De heup is nog niet stabiel beschouwd gedurende de zes weken onmiddellijk na de operatie. Ontvoering is belangrijk.

Abduction

Je moet je heup in ontvoering wanneer je zit te handhaven, zijn in je bed - met name liggen op het side-- of het besturen van een auto tot uw chirurg u anders vertelt. Gebruik een ontvoering kussen.

Abduction Challenge

Na heupprothese patiënten hebben de neiging om kracht te verliezen in de ontvoerder spieren. Deze spieren zijn de drie bilspieren - je billen - en een kleine spier genaamd tensor fascia latae op de zijkant van je heup. Ze bewegen de heup van het lichaam af.

Expert Insight

Je moet versterken je heupabductoren na de operatie aan je heup in abductie te houden. Gebruik onderwater loopbanden in combinatie met fysiotherapie. Sportsinjurybulletin.com wijst op de positieve effecten ervan in een afkickkliniek studie: "Na de drie weken durende programma werd afgerond, individuen die het onderwater loopbanden gebruikt een significant grotere hip-ontvoering kracht."

Gevolgen

Als u zich niet aan de post-op richtlijnen uw chirurg gaf je het risico dat je ontwrichten je heup stijgt sterk. Uw chirurg zal u vertellen wanneer u kunt stoppen met het gebruik van uw ontvoering kussen. U mag altijd nodig heeft.