Waar Weight Watchers Schalen zoeken

Met een gewicht van jezelf consequent kan gewichtsverlies stimuleren. Volgens de New England Journal of Medicine, zoals gerapporteerd door Consumer Reports, "Dieters die actie nam toen de schaal klom meer dan £ 3 waren 82 procent meer kans om gewicht te blijven dan zij die minder waakzaam waren."

Weight Watchers, het populaire programma van het gewichtsverlies, verkoopt vele soorten schalen en andere hulpmiddelen van het gewichtsverlies. De schalen hebben een aantal functies die niet beschikbaar zijn op sommige andere personenweegschaal.

Soorten

Weight Watchers schalen, gemaakt door Conair, zijn digitaal en hebben een lange levensduur lithium batterijen. De schalen alle wegen je, natuurlijk, maar er zijn ook modellen die je gewicht bijhouden met geheugen voor meer dan één gebruiker en die maatregel lichaamsvet, water, botmassa en BMI. Sommige zijn breed platformed en anderen die low profile voor eenvoudig opbergen zijn. Sommige modellen worden geleverd met een draagtas.

Waar te koop

Onderzoek alle soorten schalen naar de functies die u wilt in uw nieuwe Weight Watcher schalen te bepalen. Krijg het modelnummer van de omvang van uw keuze en plaats deze in het zoekvak in een zoekmachine om de beste prijs te vinden. Er is zelfs een manier om je weegschaal gratis te krijgen.

U kunt kopen Weight Watcher schalen online bij Northshore Care Supply (http://www.northshorecare.com), die beweert dat het de expert in gewicht schalen. Zes modellen van WW schalen, waaronder een met een 400-pond capaciteit, worden vermeld op de site.
Scale-IT (http://www.scale-it.com) profileert zich als de beste bron voor hoge capaciteit schalen. De site biedt zeven modellen.
Target (http://www.target.com) heeft Weight Watchers schalen in de winkel en zeven modellen online.
Amazon (http://www.amazon.com) biedt schalen en reviews van elk model.
Walmart (http://www.walmart.com) bevat zeven modellen online, maar toont slechts één beschikbaar in een Walmart winkel. Aankopen van de site kan worden verzonden naar uw huis of naar uw nabijgelegen korting center.

Om een ​​schaal vrij van Weight Watchers te krijgen, verzamel etiketten van Weight Watcher producten en neem deel aan de ongelooflijke Rewards programma op http://www.wwincrediblerewards.com/.

Expert Insight

Mensen die via Amazon de Weight Watchers schaal gekocht ofwel hou ervan of haat het. Klachten centrum rond de batterij, hoewel het product wordt geleverd met een lange levensduur van lithium batterij, moeilijkheden bij het inschakelen van de schaal, en onnauwkeurige metingen.

Wie houdt er lyrisch over de nauwkeurigheid en consistentie van de lezingen, het vermogen (bij sommige modellen) om een ​​uitlezing in tienden van een pond, en het ontwerp hebben.

Overwegingen

Prijzen op Weight Watcher schalen variëren en het loont om te shoppen. Sommige schalen zijn meer dan je nodig hebt. Als je niet technisch onderlegde, kan een schaal met te veel digitale functies zijn een verspilling van money.There zijn vele modellen in de Weight Watcher / Conair lijn, vergelijken de functies die u wilt en er zeker van dat u het bestellen van de juiste model online.

Modellen

Bestudeer de huidige modellen van Weight Watcher schalen naar het product dat past bij uw behoeften te kiezen.

WW schalen komt in modellen die een 400-pond capaciteit hebben, dat een groot aantal gewichten te geven voor maximaal 4 gebruikers, die maatregel gewicht, lichaamsvet, water, botmassa en BMI en heeft een kleurgecodeerde uitlezing aangeeft of niveaus zijn boven, onder of normale. Andere modellen hebben een lichte uitlezingen, microprocessors om nauwkeurigheid, uitlezingen controleren in grote aantallen. Er is zelfs een model dat is "cheater bewijs." En er is een model dat je alleen vertellen wat je weegt.