Waar vind ik informatie over Bed Bugs?

Het is geen geheim dat de Verenigde Staten is het ervaren van een "bed bug dilemma," en het is al lang geleerd dat kennis macht is. Het vinden van informatie over bed bugs en leren hoe te identificeren, te reageren op en te behandelen een bed bug besmetting kan een van de meest gebruikte tools zijn op het vermijden van een in de eerste plaats.

Cimex lectularius

Cimex lectularius of bed bugs zoals we vaker ken ze zijn klein (ongeveer 1/4-inch lang) insecten wiens dieet bestaat uit het bloed van warmbloedige dieren (inclusief de mens). Na het voldoen aan hun lusten, kunnen ze opzwellen tot drie keer hun oorspronkelijke grootte, en hun kleur verandert vaak een donker rood.

Schuilplaatsen

Bedwantsen zijn nachtdieren insecten, dus tijdens het daglicht uren die ze verstoppen in lakens, banken, boxspring matrassen, wasmanden, onder tapijt randen en zelfs in de stopcontacten.

Statistieken

Ongeveer 37 procent van de bedwants gerelateerd ongediertebestrijding gesprekken in 2007 waren van hotels en motels. Volgens de National Pest Management Association, het bedrag van de bed bug meldingen steeg met 71 procent tussen 2000 en 2005.