Waar te gaan naar school om een ​​voedingsdeskundige Word

Een voedingsdeskundige speelt een belangrijke rol in de samenleving, ervoor te zorgen dat iedereen gezond door het verkrijgen van voldoende vitaminen, mineralen en anti-oxidanten blijft. Universiteiten die programma's in de voeding aan te bieden, ook wel diëtetiek, bieden vaak bachelor-, master en stageprogramma's. Deze programma's geven de studenten de blootstelling aan het gebied van voeding, te vergemakkelijken face-to-face interactie met gevestigde nutritionalists en ook de studenten voor te bereiden op de diëtiste examen.

Life University

Studenten die naar Life University verwerven een bachelor's degree in de voedingsleer / diëtetiek. Life University zal ook helpen studenten verdienen diëtiste geloofsbrieven. Life University heeft ook een diëtist stageprogramma dat 12 studenten per jaar toe. Life University is gevestigd in Marietta, Georgia.

Fontbonne University

Fontbonne University heeft een diëtist programma dat diëtetiek, klinische voeding, gemeenschap voeding en food service management dekt. Ouderejaars studenten kunnen onderzoeksprojecten presenteren aan een symposium. Fontbonne stelt ook dat de studenten zou kunnen krijgen om te werken met professionele diëtisten. Fontbonne kan worden gevonden in Saint Louis, Missouri.

Marywood University

Marywood University's voedingsprogramma omvat undergraduate en graduate programma's, stages en doctoraatsprogramma's. Marywood belooft om studenten voor te bereiden op de Nationale Registratie Onderzoek voor Diëtisten, waardoor studenten voor geregistreerde diëtisten geworden. Marywood ligt in Scranton, Pennsylvania.

West Chester University

West Chester University biedt een bachelordiploma in de voedingsleer. De diëtetiek graad biedt studenten een stichting in de biologie en scheikunde voordat ze leren over voeding. West Chester in West Chester, Pennsylvania.

College van Saint Elizabeth

Na het afronden van een vier-jarige opleiding aan het College of Saint Elizabeth, zijn afgestudeerden opgezet met een stage-programma, preprofessional oefenprogramma of graduate programma. Studenten nemen klassen, zoals de wetenschap van het bereiden van voedsel, voeding in de levenscyclus, experimentele voedingsmiddelen en gemeenschap diëtetiek. College van Saint Elizabeth kan worden gevonden in Morristown, New Jersey.

California Polytechnic State University

California Polytechnic State heeft een voedings-programma dat zich richt op de rol die voeding speelt in de gezondheid, preventie van ziekte en de stofwisseling. Polytechnic omschrijft zijn programma als een unieke hands-on. Stages en graduate programma's zijn ook beschikbaar. Polytechnic State is gevestigd in San Luis Obispo, Californië.

Mount Mary College

Mount Mary College richt zich op het voorbereiden van studenten voor de diëtiste examen. Mount Mary College biedt ook stageprogramma's en een Master of Science in Diëtetiek Program. Mount Mary College is te vinden in Milwaukee, Wisconsin.

Texas Woman's University

Texas Woman's University richt zich op voeding in instellingsbestuur, de gemeenschap voeding en klinische voeding. Texas Woman's University heeft een diploma, doctoraal en stageprogramma's. Deze universiteit is te vinden in Denton, Texas.