Waar kan ik informatie vinden over de oorzaak van de ziekte van Alzheimer?

Volgens de Alzheimer's Association, is er "geen behandeling om te genezen, vertragen of stoppen van de progressie van de ziekte van Alzheimer." Maar er aanzienlijke vooruitgang in de behandeling van Alzheimer is. Er zijn ook tal van organisaties gewijd aan het onderzoeken van deze ziekte.

National Institute on Aging

Het National Institute on Aging is een divisie van de Amerikaanse National Institutes of Health. De slogan van het instituut "Voorop in de federale inspanning aging onderzoek." Het instituut beheert ook de Alzheimer's Disease Onderwijs en Referral (ADEAR) website.

Alzheimer's Association

De Alzheimer's Association (alz.org) is de toonaangevende gezondheid organisatie gewijd aan de ziekte van Alzheimer, wiens visie is "een wereld zonder de ziekte van Alzheimer." De organisatie heeft op dit moment ongeveer 1,8 miljoen leden.

NINDS

Het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke biedt actuele informatie over alle aspecten van de ziekte van Alzheimer. NINDS is ook onderdeel van de National Institutes of Health.

Mayo Clinic

Als een van de beste non-profit medische instellingen van het land, de Mayo Clinic is een waardevolle bron om te controleren bij het vinden van informatie over de ziekte van Alzheimer. De kliniek berichten elke vooruitgang op de ziekte direct op hun website.

Artsen

Alzheimer is een ernstige ziekte die alleen kan worden vastgesteld door een arts. Elke patiƫnt is uniek; zal uw arts de beste behandeling voor u beslissen. Uw arts zal ook belangrijke informatie voor u.