Waar kan ik een kopie van een medische kaart?

Wat is een medische kaart?

Een medische kaart is een kaart die verschillende medische informatie bevat. Dit omvat uw naam en een lijst van uw medische problemen. Het zal ook informatie over wat medicijnen die u gebruikt bevatten. Deze informatie moet omvatten verschillende kruiden en voedingssupplementen, zoals deze kunnen helpen bij de diagnose, alsmede zijn nuttig in het voorkomen van interacties tussen geneesmiddelen. Het moet ook de naam en het telefoonnummer van uw arts, alsmede gelijkaardige informatie voor familie en vrienden op te nemen. Tot slot dient te vermelden als u contactlenzen draagt, zoals deze kunnen belangrijk te verwijderen in geval van een medische noodsituatie zijn, zowel voor uw gezondheid en voor uw comfort.

Waarom zou ik een medische kaart krijgen?

Een medische kaart kan van vitaal belang in een noodsituatie zijn. Als je serieus gewond of ziek zijn, kunt u niet in staat om te spreken en dus onthullen belangrijke informatie over uw gezondheid. In veel gevallen worden medische professionals gedwongen om behandelingen te geven zonder een volledige kennis van bepaalde belangrijke feiten, zoals de reeds bestaande medische aandoeningen en medicijnen die u gebruikt. Zij kunnen ook geen idee over wie te contacteren in geval van een noodsituatie. Deze informatie kan van belang zijn voor zowel diagnose en om complicaties te voorkomen. Het verkrijgen van een medische kaart is eenvoudig en vereist slechts een paar minuten.

Hoe maak ik een medische kaart krijgen?

Een medische kaart kan worden verkregen door het invullen van een applicatie die gewoonlijk wordt geleverd door uw verzekeringsmaatschappij. Het aanvraagformulier kan worden aangevraagd bij de Gemeenschap Welfare Officer binnen uw verzekeringsmaatschappij. Eenmaal voltooid, moet de aanvraag worden gemaild naar de Gemeenschap Welfare Officer met een bewijs van inkomen document. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, zal een kaart worden gemaild naar je. Bij het aanvragen van een medische kaart, bevestigt u dat u van plan om te blijven binnen de staat voor minstens een jaar. Alle benodigde documenten en informatie zal beschikbaar zijn via uw verzekeringsmaatschappij en kan vaak te vinden op hun website.