Vrouwelijke libido en Kruiden

Vrouwelijke libido en Kruiden

Folk kennis geeft aan dat vele kruiden helpen bij het stimuleren van seksueel verlangen. Vier van dergelijke kruiden kunnen vrouwelijke libido specifiek te verhogen; ze zijn damiana blad, muira puama, zilverkaars en wilde yam. Hoewel universiteiten bemoedigende voorstudies hebben geproduceerd op een aantal van deze kruiden, heeft de FDA niet goedgekeurd kruiden-supplementen en grondige controles niet zijn uitgevoerd op een van hen. Wees altijd voorzichtig bij het nemen van kruiden-supplementen, en ze nooit zonder toestemming van een arts.

Damiana Leaf

Volgens Healthline, folk culturen die van oudsher Damiana blad, ook wel bekend als Turnera diffusa, aan het vrouwelijke libido stimuleren. Sommige voorbereidende testen met ratten lijken dat damiana geven kan zelfs voldoen aan deze eisen. Er is echter geen groep nog niet officieel getest het libido verhogen van bevoegdheden van dit kruid op de mens.

Muira Puama

Muira puama groeit in Brazilië, en inheemse volkeren hebben de wortels van deze boom wordt gebruikt als een seksuele afrodisiacum voor vele jaren. Hoewel de proef studies tonen aan dat Muira puama seksuele vitaliteit bij mannen kan verhogen, geen medische studies bestaan ​​op de mens om de effectiviteit van het kruid op vrouwelijke wens of de veiligheid ervan aan te geven.

Zilverkaars

Volgens de National Institutes of Health, zilverkaars, een lid van de boterbloem familie, kan oestrogeen-achtige effecten veroorzaken bij gebruik op vrouwen in de overgang. Hoewel van oudsher bekend om het libido te verhogen, de NIH meldt dat weinig bewijs bestaat voor de effectiviteit van dit kruid blijken in toenemende seksuele drang.

Wild Yam

Volkscultuur is al lang geoordeeld dat de wortels en bollen van de wilde yam planten te stimuleren vrouwelijke libido toen bereid om een ​​vloeibaar extract oraal in te nemen. De NIH stelt dat niet genoeg bewijs is om tot een conclusie dat wilde yam inderdaad stimuleert de vrouwelijke libido of consequent vertonen oestrogeen-achtige effecten op de gebruikers te ondersteunen. Bovendien bevindingen blijkt dat hoewel de plant steroïden in wild yams kan worden omgezet in oestrogeen in het laboratorium, het lichaam niet in staat om dat te doen.