Vroege tekenen van een blaasontsteking

Vroege tekenen van een blaasontsteking

Blaasontstekingen, ook wel bekend als urineweginfecties, hebben opvallende symptomen van vroegtijdige waarschuwing. De behandeling van een blaasontsteking in een vroeg stadium kan de tijdigheid van herstel.

Wat is een blaasontsteking?

Volgens WebMD, een urineweginfectie ontstaat wanneer bacteriën Voer de urethra en reis naar de nieren en blaas. De infectie wordt meestal veroorzaakt door Escherichia coli.

Vroege tekenen van een blaasontsteking

Pijn, branden en de drang om te plassen vaak zijn de eerste tekenen van een blaasontsteking. Soms kan de urine off-gekleurd of troebel. Soms zijn er geen symptomen helemaal.

Complicaties van een blaasontsteking

Het negeren van de eerste tekenen van een blaasontsteking kan leiden tot complicaties. Volgens Dr Andrew Weil, kan schade aan de nieren optreden als de bacteriën genoeg tijd te etteren. Vrouwen die zwanger zijn van een infectie lopen het risico van het leveren van baby's die te vroeg geboren of ondergewicht.

Ernstige symptomen

Spoedeisende zorg moet worden gezocht als er meer ernstige symptomen optreden. Deze symptomen omvatten koorts en rillingen, misselijkheid, braken of flank pijn. Zwangere vrouwen moeten arts zorg onmiddellijk om verdere complicaties te voorkomen.

Behandeling van een blaasontsteking

Volgens WebMD, de initiële behandeling van blaasontsteking bestaat gewoonlijk uit drie dagen van behandeling met antibiotica. Het drinken van grote hoeveelheden water en regelmatig plassen kan helpen versnellen herstel tijd. In ernstigere gevallen, kan ziekenhuisopname nodig zijn.