Vroege tekenen van alcohol vergiftiging

Vroege tekenen van alcohol vergiftiging

Alcoholische dranken zijn zo ingebakken in de Amerikaanse cultuur als hotdogs en appeltaart. Met mate - gedefinieerd door de Amerikaanse Health and Human Services als niet meer dan twee glazen per dag voor een man en een voor een vrouw - het drinken van alcoholische dranken kan ontspannen en plezierig zijn.
Echter, te veel alcohol kan leiden tot alcoholvergiftiging, die dodelijk kan zijn. Het kan iedereen overkomen, ongeacht leeftijd of geslacht, en het wordt gemakkelijk over het hoofd gezien als de eerste tekenen zijn gemist. Het begrijpen van de vroege tekenen van alcoholvergiftiging is essentieel om te zorgen voor de voortdurende gezondheid en het welzijn van u of iemand dicht bij u, die misschien te veel gedronken had.

Quick Drinking

Een belangrijk vroeg teken van alcohol vergiftiging gaat hoe snel een persoon is van alcoholische dranken. Als iemand het drinken van grote hoeveelheden alcohol in een kort tijdsbestek, zeggen de experts van de Mayo Clinic, alcohol vergiftiging is een zeer reële mogelijkheid. Dit is de eerste waarschuwing voor alcoholvergiftiging. Als u merkt dat iemand drinkt rondes van harde alcohol "shots" of "shooters" in een bar, of "slamming" bier na bier, kan het lijken alsof onschuldig plezier, maar het kan zeer snel leiden tot alcoholvergiftiging.

Effecten

De effecten van alcohol vergiftiging, ongeacht tijd frame, produceren identificeerbare vroege tekenen aan de voorzichtige waarnemer. Alcohol is een dempende, al lijkt het stimuleren van op het eerste, en depressieve effecten van alcohol veroorzaken bepaalde zenuwen in de hersenen te beïnvloeden ademhaling, de gag reflex en algemene mentale bewustzijn.
Gewapend met deze informatie, kijk uit voor braken, mogelijk vertraagde of onregelmatige ademhaling en / of geestelijke verwarring of stupor in de persoon met een risico op alcoholvergiftiging.

Kenmerken

Bepaalde andere dan de eerder genoemde fysieke kenmerken zijn ook vroege waarschuwingssignalen voor alcoholvergiftiging. Een van deze kenmerken is bleekheid of een blauwachtige tint aan de huid en soms de lippen. Iemand die lijkt kan ongeveer de latere stadia van alcoholvergiftiging, zoals bewusteloosheid of convulsies, of zelfs de dood voeren.
Onhandigheid, zoals struikelen, zwaaien tijdens het lopen of morsen drankjes is een belangrijk teken van extreme dronkenschap en dus een belangrijk vroeg teken om op te letten wanneer alcohol vergiftiging wordt vermoed.

Misvattingen

Inzicht twee gemeenschappelijke Nog ernstige sociale misverstanden is belangrijk in het identificeren van de vroege tekenen van alcoholvergiftiging.
Een mythe is dat het drinken van sterk en snel is "onschuldig plezier 'of kortweg passend en aangemoedigd bij bepaalde gelegenheden. Veel mensen - of het vieren van een bruiloft, college party en dergelijke - zijn van mening dat het drinken van veel in een korte tijd is oke. Echter, het drinken van vijf of meer alcoholische dranken op een rij, of binge drinken, is de primaire oorzaak van alcohol vergiftiging.
De tweede misvatting is dat als iemand het bewustzijn verliest, of "gaat uit," zullen we slapen uit de effecten van alcohol. Vaak, iemand die bewusteloos uit het drinken wordt alcoholvergiftiging heeft, en misschien nooit meer wakker om iets te slapen off at all.

Waarschuwing

Als u vermoedt dat alcohol vergiftiging van het observeren van deze vroege tekenen, verspil geen tijd. Neem contact op met de hulpdiensten onmiddellijk - zelfs als de persoon die alcohol vergiftiging kan hebben is tegen het idee. Vergeet niet: u kijkt naar de vroege tekenen, niet te wachten op de ernstige late symptomen van alcoholvergiftiging.
Dwalende aan de kant van voorzichtigheid is nooit een slecht idee als het gaat om mogelijke alcoholvergiftiging, en kan het verschil tussen leven en dood betekenen.