Vroege tekenen van ADD

ADD, bekend als Attention Deficit Disorder, wordt gedefinieerd als een ontwikkelingsstoornis. Het wordt vaak ook wel ADHD, of Attention Deficit / Hyperactivity Disorder. Het kan invloed hebben op de kinderen zo jong als kleuters, die als impulsief gedrag en / of onoplettendheid. De symptomen kunnen mild tot extreem zijn, en het wordt beheerd door de attente zorg met de hulp van een arts.

Time Frame

ADD of ADHD kan duidelijk bij kinderen te zijn, en meestal de symptomen worden gevonden bij kinderen te beginnen onder de 7 jaar Kinderen zo jong als peuters kunnen worden gediagnosticeerd met ADD. Milde gevallen van Attention Deficit / Hyperactivity Disorder kan onopgemerkt blijven, zelfs tot in de volwassenheid. Symptomen moeten consequent zijn, wat betekent dat gedrag verandert niet per locatie. Het beïnvloedt 3 tot 5 procent van de kinderen en symptomen soms tot volwassenheid.

Genetica

ADD of ADHD wordt algemeen beschouwd als genetisch worden verworven. Omgevingsfactoren, zoals blootstelling aan roken of alcohol, kan ook een link naar ADD zijn. Er zijn een aantal theorieën die suiker de hyperactiveness en andere ADD-achtig gedrag bij kinderen kunnen veroorzaken. Volgens de Mayo Clinic en de National Institute of Mental Health, studies blijkt dat suiker in de voeding kunnen veroorzaken of het gedrag evenmin andere voedingsmiddelen induceren.

Symptomen

Symptomen meestal vallen in drie categorieën. Hyperactiviteit, een van de categorieën, is de constante beweging of moeten verhuizen en is meestal het het meest voor de hand liggende symptoom. Onoplettendheid en impulsiviteit zijn bijkomende symptomen, en elk afzonderlijk gediagnosticeerd. Een kind kan hyperactief zijn, maar als ze gebrek aan onoplettendheid en impulsief gedrag, ze misschien geen ADD. Symptomen moet duidelijk zijn voor langer dan zes maanden en problemen, zowel op school als thuis veroorzaken.

Identificatie

Hyperactief gedrag komen in een verscheidenheid van manieren. Constante beweging of out-of-control-achtig gedrag kan een teken zijn bij peuters zijn. Kinderen kunnen constant friemelen ervaren. De drang om op te staan ​​en te bewegen kan sterker worden weergegeven wanneer een kind wordt gedwongen om stil te zitten. Een kind zou voortdurend praten, zelfs wanneer gevraagd om stil te zijn. In de meeste gevallen, het hyperactief gedrag consistent gedurende de dag, ongeacht activiteiten gaande.

Verdere Diagnose

ADD is ook gediagnosticeerd door onoplettendheid en impulsief gedrag. Het is vaak kinderen met hyperactieve symptomen die de diagnose van de snelste, maar een rustig kind dat onoplettend en impulsief kan ADD hebben. Kinderen die onoplettend lijken niet te luisteren wanneer zij worden gegeven instructies. Ze hebben vaak moeite het uitvoeren van een lijst van instructies. Ze zijn vaak niet in staat om projecten en drift afmaken van het ene naar het ander. Impulsief gedrag kunnen zijn zeer gepassioneerd driftbuien bij gril, of frequente dwalen af. Een kind kan moeite hebben met het wachten op zijn beurt. Een kind kan anderen onderbreken en hebben behoefte aan antwoorden op vragen, zelfs voordat de volledige vraag wordt gesteld flappen.