Vroege tekenen en symptomen van de ziekte van Parkinson

Ziekte van Parkinson is een motorsysteem aandoening die ontstaat als gevolg van het verlies van hersencellen die de neurotransmitter dopamine produceren. Parkinson algemeen in mensen boven de leeftijd van 50, maar het kan voorkomen bij mensen veel jonger dan die leeftijd ook. De ziekte is progressief, waarbij de symptomen geleidelijk aan erger worden en kan beginnen te bemoeien met de dagelijkse activiteiten en het leven. Er zijn enkele vroege tekenen en symptomen van de ziekte van Parkinson die kunnen helpen een persoon weten of ze de aandoening.

Veelvoorkomende symptomen

De gemeenschappelijke vroege symptomen van de ziekte van Parkinson zijn meestal zeer mild en vaag, zodat ze kunnen gemakkelijk worden gemist. Hoe vroeger de diagnose van de ziekte van Parkinson, hoe beter effect behandeling in het vertragen van de progressie. Sommige van deze vroege symptomen omvatten tremoren wanneer ledematen ontspannen symptomen zich aan één zijde van het lichaam, en moeilijkheid en traagheid van beweging en beweging.

Minder opvallend Vroege symptomen

Mensen met de ziekte van Parkinson zou kunnen opmerken een algemeen gevoel van malaise in het begin. Ze zou vinden dat het erg makkelijk om afgeleid te worden en houden van hun gedachten of woorden te verliezen. Zij zouden "spinachtige" handschrift hebben en zachter dan normaal spreken. Prikkelbaarheid en depressie kunnen ook een probleem.

Familie en Vrienden

In de beginfase van de ziekte van Parkinson, kan familie een persoon en vrienden ook beginnen met een aantal subtiele maar bepaalde symptomen van de aandoening merken. Ze kunnen opmerken weinig gezichtsuitdrukking in de persoon met de ziekte, en het gebrek animatie (hierna "gemaskeerd gezicht"). Ze zou kunnen beginnen te merken dat de persoon lijkt ongewoon traag en stijf ook.

Houdingsinstabiliteit

Instabiele houding is een andere veel voorkomende vroege Parkinson symptoom. Dit brengt een verminderde coördinatie en evenwicht. Mensen die in een instabiele houding zou kunnen opmerken dat zij hebben ontwikkeld, zowel vooruit als achteruit te leunen en hebben de neiging om heel gemakkelijk naar beneden vallen. Stepping achteruit, bekend als retropulsie, is ook een gemeenschappelijke teken.

Bradykinesia

Mensen met de ziekte van Parkinson verliezen vaak het vermogen om in de automatische en spontane beweging. Dit is nogal onvoorspelbaar en kan erg stressvol zijn. Op sommige momenten, zullen mensen in staat zijn om te gaan met gemak, maar in de volgende minuut, kunnen ze hulp nodig hebben om van punt A naar punt B.