Vroege symptomen van autisme bij baby's

Autisme is een veel voorkomende ontwikkelingsstoornis gekenmerkt door een verminderde sociale vaardigheden en interactie vaardigheden, en problemen met zowel verbale als non-verbale communicatie. Mensen met autisme zijn ook bekend om nogal ongebruikelijke en beperkte activiteiten en gedragingen hebben. Men gaat ervan uit ongeveer 3-6 kinderen op de duizend of zo zal autisme hebben. Er zijn diverse vroege autisme symptomen die baby's kunnen ervaren dat de ouders op moet letten.

Vroege symptomen

Volgens het National Institute of Medical Health, zijn er verschillende mogelijke vroege tekenen van autisme bij baby's. Deze vroege verschijnselen zijn onder meer het vermijden van oogcontact, niet reageren op hun naam, een woord te zeggen met 16 maanden oud, niet wijzen, brabbelen of het maken van betekenisvolle gebaren door 1 jaar, gebrek aan sociale en taalvaardigheden, niet wetend hoe te spelen met speelgoed, geen twee woorden met elkaar te combineren door de leeftijd van 2 jaar, niet lachen, lijkt te zijn slechthorenden soms rij speelgoed of voorwerpen en wordt gehecht aan specifieke speelgoed of dingen.

Time Frame

In het algemeen zijn kinderen niet gediagnosticeerd met het hebben van autisme tot ze ongeveer 3 jaar oud, maar het wordt ook vaak algemeen aangenomen dat kinderen beginnen met het tekenen van autisme vertonen al 6 maanden in leeftijd van het vermijden van oogcontact met niet lachen.

Onregelmatige Brain Growth

Een studie aangehaald in The Journal of the American Medical Association toonde aan dat kinderen met autisme vertoonden abnormale groei van de hersenen. Autistische kinderen in het algemeen had veel kleinere hoofdmaten bij de geboorte (25e percentiel), maar toen moest de snelle hoofd groei spurts waarin hun hoofd groeide uit tot het de 84ste percentiel rond de 6 tot 14 maanden oud.

Andere vroege tekenen

Enkele andere minder voorkomende vroege tekenen van autisme bij baby's met moeizame verpleging - een vroeg symptoom van mogelijke orale motorische problemen, ongebruikelijke kruipen op de vloer - een teken van de grove motoriek kwesties in verband met de grotere spieren, en het starten van een veel later lopen - ongeveer 16 maanden of langer.

Preventie / Oplossing

Veel ouders van kinderen die mogelijk autisme kan zich erg gefrustreerd als ze worden vaak verteld door artsen om te wachten op de voorwaarde of geen zorgen. Echter, het is een goed idee voor de ouders - die met hun kinderen de hele dag en nacht en zie al hun gedragspatronen - om hun instincten te geloven en krijgen hun kinderen grondig geƫvalueerd door autisme specialisten indien mogelijk.