Vroege Ovulatie Symptomen

Ovulatie treedt op wanneer een eicel vrijkomt uit de eierstok. Dit is de enige keer dat een vrouw zwanger, aangezien het enige tijd een ei kan worden bevrucht door mannelijke zaadcellen.

Symptomen

Het eerste teken van een vrouw begint eisprong is wanneer duidelijk vaginale afscheiding verschijnen. Volgens de Mayo Clinic, ze lijken op rauw eiwit. Sommige vrouwen kunnen ook last hebben van lichte buikkrampen. Een ander symptoom dat is het lichaam van de basale temperatuur stijgt.

Oorzaken

De vaginale secreties en lichaamstemperatuur symptomen optreden door het lichaam voorbereiden sperma ontvangst. Beide vergemakkelijken de sperma een eicel te bereiken en in leven te blijven. De buikkrampen kan door het ei zelf vrijgeven.

Time Frame

Volgens de Mayo Clinic, de ovulatie treedt meestal 14 dagen na de eerste dag van de periode van een vrouw. Dit kan verschillen van vrouw tot vrouw.

Testen

Over-the-counter ovulatieuitrustingen beschikbaar te testen wanneer een vrouw ovuleert. Deze test voor verhoging van hormonen die optreedt tijdens ovulatie.

Overwegingen

Na de eisprong voorbij is, is het onwaarschijnlijk dat een vrouw zwanger wordt. De basale lichaamstemperatuur zal weer normaal te verlagen en de vaginale afscheiding zal troebel worden.