Vroeg Herbal Gebruikt voor Saffron

Vroeg Herbal Gebruikt voor Saffron

Saffraan, of Crocus sativus, een violet gekleurde bloem die drie rode produceert tot rood-oranje stigma --de vrouwelijke voortplantingsorganen van de saffraan krokus - die worden gedroogd en gemalen tot vele doelen dienen. Saffraan wordt voornamelijk gebruikt om kleding en seizoen voedsel kleurstof, hoewel de vroegste toepassingen waren bijna volledig geneesmiddelen. Het voorschrijven van saffraan te behandelen een breed scala aan medische aandoeningen dateert uit het begin van de menselijke beschaving.

Afrodisiacum

Het gebruik van saffraan als een seksuele stimulans dateert uit Bijbelse tijden. Volgens de website van American University, oude bijbelse teksten suggereren het gebruik van saffraan als afrodisiacum al in 965 voor Christus de "Liederen van Salomo" in het oude testament van de bijbel credit saffraan met het bevorderen van lichamelijke, zintuiglijke reacties. De vroege Egyptenaren vaak verwerkt saffraan in het lichaam wast, en saffraan parfums waren een luxe van de rijken. Egyptische koninginnen, zoals Cleopatra, geschapen saffraan, mirre en olie brouwsels te dragen als geuren. Saffraan bevat de chemische picrocrocin, die verantwoordelijk is voor de verhoging van de erotische stimulatie en verhoogde seksuele opwinding, en werd gebruikt om erectiestoornissen en een laag libido te behandelen.

Anti-Inflammatory

Een oude Egyptische kruiden tekst genaamd de "Papyus Ebers" registreert het gebruik van saffraan als een anti-inflammatoire behandeling tijdens 1500 voor Christus Saffraan werd in heel Egypte gebruikt voor de behandeling van ooginfecties en ontstekingen, en werd gezegd om de ogen te beschermen tegen de gevolgen van fel licht en retinale stress te verminderen. Saffraan is bewezen dat de effecten van oogaandoeningen, zoals retinitis pigmentosa, een genetische oogaandoening die kan leiden tot blindheid vertragen. De Grieken gemodelleerd geneesmiddelen saffraan gebruik na het begin van de Egyptenaren na ontvangst van het kruid van de Perzen. De Grieken gebruikten saffraan als anti-inflammatoire voor het oog, spijsverteringskanaal en de mond.

Anti-depressivum

Safranal en crocine zijn chemische componenten in saffraan die veel werken als anti-depressivum pillen om serotonine niveaus te verhogen in de hersenen, terwijl de productie minimale bijwerkingen. Saffraan is gebruikt voor de behandeling van depressie, omdat vóór 4000 voor Christus, volgens de Bastyr Center for Natural Health website. Ayuvedra is een traditionele vorm van Indiase geneeskunde die het gebruik van saffraan gewaardeerd als een stemming versterker. Oude vedische teksten vermelden dat saffraan werd toegediend om de geestelijke gezondheid te verbeteren, volgens het Instituut voor Traditionele Geneeskunde website. De Perzen voorgeschreven een kopje saffraan thee per dag te emotioneel welzijn bevorderen. Toen saffraan werd ingevoerd om de Chinese door de Perzen werd gezegd om schrik te kalmeren. Saffron's uitgebreid gebruik als een anti-depressivum in China wordt gedocumenteerd in "Shen Nong's Great Herbal," die dateert uit 300 voor Christus