Voorzorgsmaatregelen Voor & Na een sauna of het stoombad

Voorzorgsmaatregelen Voor & Na een sauna of het stoombad

Sauna's en stoombaden gebruiken warmte om zogenaamd mensen te helpen gewicht te verliezen, het lichaam te reinigen van giftige stoffen, lagere cholesterol, te verlichten artritis en de behandeling van ademhalingsproblemen. Sauna's zijn warmer, maar met een lage luchtvochtigheid, terwijl het stoombad heeft een zeer hoge luchtvochtigheid en een lagere temperatuur. Beide sauna's en stoombaden zijn over het algemeen veilig voor een gezond persoon om te genieten, maar een aantal voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen vóór en na de verhitte ervaring.

Eten en Drinken

Anders dan water, eten en drinken kan een druk leggen op de bloedsomloop en is niet voor het invoeren van een sauna of stoombad geadviseerd. Zowel Cyber ​​Bohemen en Mamas Gezondheid raden wachten minstens een uur na een grote maaltijd. Alcohol en medicijnen die zweten onmogelijk maken, moeten ook worden vermeden als gevolg van oververhitting te voorkomen.

Verwijder Accessoires

Alle accessoires moeten voorafgaand aan het invoeren van een stoombad of sauna worden verwijderd. Het metaal van de sieraden zullen sneller en heter dan uw huid te verwarmen en kan irritatie of brandwonden veroorzaken. De warmte van de kamer kan de huid deining die ook kan maken strakke sieraden ongemakkelijk. Contactlenzen kunnen slecht reageren op de warmte, vooral droge hitte van de sauna's, en kan irritatie van de ogen veroorzaken. Cyber ​​Bohemen beveelt verwijderen contactlenzen alvorens te betreden.

Time Management

Sauna's en stoombaden niet een grote hoeveelheid tijd nodig hebben om de vruchten te plukken. Een gezond persoon moet ongeveer 15 tot 20 minuten in door te brengen. Die tijd moet worden ingekort als je kortademigheid, misselijkheid, duizeligheid of ander ongemak ervaart.

Hydratatie

Zware zweten kan overlaten aan uitdroging dus het is belangrijk om water te drinken voor en na de sauna of het stoombad. Harvard Health Publications raadt het drinken van 2-4 koele glazen water na de sauna verlaten.

Praat met uw arts

Zwangere vrouwen, konden de mensen met een hoge bloeddruk, hartproblemen of problemen met de bloedsomloop complicaties met behulp van een sauna of het stoombad te ervaren. Het is aan te bevelen dat deze mensen, of iedereen met vragen over de effecten van de sauna's of stoombaden, praten met hun arts voordat hun eerste sessie. Volgens Dr Simon van Harvard Men's Health Watch, "patiënten met slecht gereguleerde bloeddruk, hartritmestoornissen, instabiele angina pectoris en hartfalen of hartklep ziekte zal waarschijnlijk worden geadviseerd om koel te blijven."