Voors voor Universal Healthcare in de VS

De Telling van Verenigde Staten schat dat er meer dan 45 miljoen Amerikanen zonder adequate ziektekostenverzekering met ingang van 2004. In een dergelijk klimaat, veel Amerikanen geloven dat de Verenigde Staten de universele gezondheidszorg dekking moeten hebben. Of u nu in het voordeel van universele zorg, in tegenstelling of niet zeker weet welke kant je op, het kennen van de profs voor universele gezondheidszorg in de VS zal je argumenten sterker te maken of u helpen make up your mind.

Kosten

De kosten van de gezondheidszorg is gestegen van $ 714.000.000.000 in 1990 naar $ 2300000000000 in 2008, volgens kaiseredu.org. Dit legt een enorme last op de werkgevers die dekking evenals personen die hun gezondheidszorg dekking zich op de open markt moeten kopen bieden. Voorstanders van universele gezondheidszorg beweren dat universele dekking van de kosten van de gezondheidszorg voor iedereen zou verlagen. Dit komt omdat in plaats van individuen en kleinere groepen kopen dekking, zou iedereen in dezelfde groep te kopen dekking samen te zijn.

Dekking Reeds Universal

Randall Hoven, het schrijven voor de conservatieve website American Thinker, beschreef de Amerikaanse gezondheidszorg als "het slechtste van twee werelden," toe te voegen "we betalen voor universele dekking van de gezondheidszorg, maar niet krijgen van het." Dit verwijst naar het feit dat iedereen die dringend zorg die toont in een ziekenhuis moet, door de wet, worden behandeld in dat ziekenhuis of naar een andere faciliteit. Verder, de federale en deelstaatregeringen bieden al diverse mandaten met betrekking tot wat soorten zorg verzekeraars en zorginstellingen moeten bieden.

Rendement

Omdat de wet mandaten dat allen die worden weergegeven in een ziekenhuis die zorg moet worden behandeld, veel mensen afschrikken krijgen behandeld voor eenvoudige kwalen en verwondingen tot ze veel grotere problemen. Ziekenhuiszorg is niet de meest kosteneffectieve behandeling voor een aantal problemen. Het feit dat sommige mensen vertrouwen op ziekenhuiszorg als een primaire arts verhoogt de kosten van de gezondheidszorg voor iedereen. De Connecticut Coalitie voor Universele Gezondheidszorg schat dat de Verenigde Staten besteden 40 procent meer op gezondheidszorg dekking dan welke natie met universele zorg.

Ethische bezwaren

Terwijl een aantal voorstanders van universele zorg doen vanuit het oogpunt van kosten en efficiency, anderen doen dat vanuit een eenvoudige ethisch oogpunt. Deze voorstanders van universele zorg beschouwen het onethisch dat de gezondheidszorg wordt ondergeschikt gemaakt aan de particuliere winst, wat betekent dat de winst komt vóór behoefte bij het bepalen wie de zorg krijgt.