Voors van Verpleeghuizen Met Intermediate Care

Voors van Verpleeghuizen Met Intermediate Care

Weinig patiënten willen graag tijd doorbrengen in het ziekenhuis. Velen kunnen niet wachten om naar huis terug te keren, een plek die ze overwegen om veel comfortabeler zijn. Echter, er kunnen verschillende redenen waarom de patiënt medisch niet klaar om volledig terug te keren naar het huis en volledige zelfvoorziening kan zijn. Een compromis van de behoefte van de patiënt voor de onafhankelijkheid en de medische zorg komt wanneer een patiënt ontvangt intermitterende zorg, vaak in een verpleeghuis faciliteit. Deze vorm van verpleeghuiszorg heeft een aantal voordelen.

Onafhankelijkheid

Intermitterende zorg biedt patiënten met meer onafhankelijkheid, die de voorkeur van vele verpleeghuispatiënten zou kunnen zijn. Met grotere onafhankelijkheid verhoogt de kwaliteit van leven voor de patiënt omdat de patiënt meer controle over haar dag is gestructureerd volgens het National Center for Biotechnology Information.

Kostenreductie

Intermitterende zorg kan goedkoper dan andere vormen van zorg zijn, aangezien sommige patiënten hebben minder administratie en andere middelen om effectief te herstellen in een verpleeghuis zorg faciliteit, volgens het National Center for Biotechnology Information. De hoeveelheid middelen aan de patiënt kan worden op basis van behoefte. Monetaire bezuinigingen op verpleeghuizen is een bron van zorg sinds de Balanced Budget Act veroorzaakt vier van de vijf grootste verpleeghuis ketens faillissement geweest, volgens PBS.

Decision Making

Intermitterende zorg verwijdert veel van de uitdagingen van de beslissing om al dan niet de patiënt is klaar om naar huis te worden vrijgelaten. Veel zorgverleners kunnen patiënten thuis die misschien klaar voor een terugkeer naar het dagelijks leven thuis te zijn, maar nog steeds hebben een aantal medische zorgen dat de arts zou willen blijven monitoren te sturen, volgens de National Center for Biotechnology Information. Herstel van de patiënt kan zeer onvoorspelbaar, zelfs voor zeer ervaren artsen.

Intermitterende Care Effectiviteit

Er lijkt geen reden om patiënten te intermitterende zorg in een verpleeghuis te brengen in plaats van nog in het ziekenhuis zijn. Studies uitgevoerd door het Noorse ministerie van Volksgezondheid en Huisartsgeneeskunde bleek dat patiënten die naar intermitterende zorg werden gestuurd teruggevonden in hetzelfde tempo als de patiënten die in een ziekenhuis gebleven.

Gericht Services

Met intermitterende zorg, kan de focus worden weggehaald uit minder belangrijke administratieve taken en kan in plaats daarvan worden gericht op diensten die de patiënten echt nodig, als onze ouders. Bijvoorbeeld, een intermitterende zorgprogramma in een verpleeghuis in Californië was in staat om hun patiënten meer gevaccineerde en bestand houden om overdraagbare ziekten dan andere medische voorzieningen.

Reglement

Verpleeghuizen zijn geregeld faciliteiten die gestandaardiseerde zorg voor patiënten. De meest recente revisie in verpleeghuis voorschriften werd uitgevoerd in 1985. Meer regelgeving zal waarschijnlijk worden gemaakt voor intermitterende verpleeghuiszorg wanneer deze tijd van zorg wordt vaker voor.