Voors van Saline neussprays

Voors van Saline neussprays

Saline neussprays kunnen zijn slimme alternatieven voor medicijnen als preventief. Ze worden aanbevolen door de traditionele artsen en natuurgeneeskundige artsen vanwege hun natuurlijke ingrediënten, en zijn veilig voor alle leeftijden. Zoutoplossing sprays kan helpen verlichten van congestie, allergieën en verzacht neusholtes.

Congestie Relief

Zoutoplossing neusspray kan duidelijke congestie in baby's, kinderen en volwassenen te helpen. Omdat artsen ontmoedigen waardoor koude geneeskunde baby's 'om de symptomen te verlichten, zullen ze een zoutoplossing neusspray om de congestie te verlichten in plaats aanraden, want het is natuurlijk. Volgens Lavendel etherische oliën, kan zoutoplossing sprays helpen om "te verwijderen allergenen, hydrateren de neus en een gezonde cilia functie te behouden binnen de neus."

Saline neussprays zijn in een isotone oplossing die gelijke zoutconcentratie het menselijk lichaam of een hypertone oplossing die een hoger zoutgehalte bevat.

Veilige en Natuurlijke

Een neusspray is een goed alternatief voor medicatie, gemakkelijk te gebruiken en effectief, soms onmiddellijk. Omdat het een natuurlijk spray, anders over-the-counter medicijnen of andere neussprays, het is goedaardig en niet verslavend. U vindt er een slaperig of gedoteerde-up gevoel niet te krijgen na het gebruik van een zoutoplossing neusspray zoals je zou met een pil om de congestie te verlichten en je kunt het gebruiken de hele dag. U zult ook geen zorgen te maken over meer dan de dosering of het hebben van een reactie met andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt.

Allergy Relief

Zoutoplossing neusspray kan helpen om allergieën en de symptomen, zoals sinus pijn, hoofdpijn, verstopte neus en ontsteking te verlichten en je kunt allergie medicatie te voorkomen. Het kan ook helpen om een ​​sinus-infectie te doden. Volgens de American Academy of Allergy Asthma and Immunology, "Saline neussprays kunnen helpen vloeibaar deze afscheidingen en het risico van korstvorming in de sinussen te verlagen."