Voors en tegens van Protein Poeder

Voors en tegens van Protein Poeder

Mensen die willen energieboost en vet te verliezen en winnen spiermassa kan wenden tot proteïne poeders zoals die gebruikt worden door professionele bodybuilders hetzij als maaltijdvervangers of voedingssupplementen. Echter, eiwit-eiwit, of ze van een poeder of een stuk kip of tonijn en teveel proteïne vet in plaats van spier creëren.

Voors

Eiwit poeders kan een effectief instrument in het helpen om spiermassa op te bouwen, aldus Molly Kimball, een diëtist en sport voedingsdeskundige in New Orleans 'Elmwood Fitness Center, in een ABC News video clip. Eiwit poeders zijn ook een goede manier om je dagelijkse eiwit snel zonder gevogelte of eieren koken.

Eiwit poeders worden gemakkelijk verteerd door het lichaam, en ze zijn snel verwerkt, zodat ze kunnen helpen het lichaam te herstellen van een training, zegt Kimball. Een andere effectieve manier om eiwit poeders gebruiken is vlak voor het slapen gaan, zelfs na gegeten te hebben een regelmatige diner, tot een minimum te beperken hoeveel spierafbraak optreedt als je slaapt. Eiwit is ook een gezonde manier om de dag te beginnen, dus het gebruik van een proteïne poeder met ontbijt kan houden voel je je voller en energieker gedurende de dag.

Cons

Eiwit poeders zijn niet wonderdoeners, merkte diëtist Molly Kimball notities. Terwijl eiwit kan helpen bij het verbeteren spiertonus en hulp in gewichtsverlies, is er geen wetenschappelijk bewijs suggereert dat eiwit uit eiwit poeders is beter dan eiwit afkomstig van werkelijke voedsel. Een primeur voor de meeste eiwit poeders bevat ongeveer 20 g eiwit, volgens Kimball. Dit is dezelfde hoeveelheid eiwit in een 3 oz. kipfilet. Dit betekent dat als u het gebruik van proteïne poeders in plaats van het eten van evenwichtige maaltijden met eiwitten, kan je uiteindelijk honger.

Het eten van meer eiwitten dan je lichaam gebruikt de resultaten in dat eiwit wordt opgeslagen als vet, volgens New York City op basis van Martica Heaner, een inspanningsfysioloog en voedingsdeskundige. Dit resulteert in een groeiende taille. Een zeer eiwit-intense dieet kan u ook zet een verhoogd risico op botverlies en nierschade, zegt ze.

Heaner wijst onderzoek uitgevoerd door Peter Lemon, een professor aan de University of Western Ontario in Canada, die vond dat oefeningen hoeft alleen tussen 0,8 gram en 1,7 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht. Lemon's onderzoek werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1996 door "Nutrition Review." (De studie werd genoemd, "verhoogd eiwitbehoefte nodig of nuttig zijn voor mensen met een lichamelijk actieve leefstijl?") De meeste mensen kunnen gemakkelijk dit niveau van inname van eiwitten te bereiken door middel van een gezonde en evenwichtige voeding.

Financiële overwegingen

Voor de hoeveelheid geld die je uitgeeft aan een doos van eiwitpoeder, kun je veel kopen meer melkpoeder -. Een goedkope vorm van eiwitten, volgens sport voedingsdeskundige Nancy Clark van Chestnut Hill, Massachusetts, in een artikel gepubliceerd op de Haar actieve website Life. Eieren, pluimvee en tonijn zijn ook relatief goedkoop vormen van hoogwaardige eiwitten.