Voors en tegens van Diet Pills

Er is geen magische pil die een taille kan krimpen, maar er zijn medicijnen die helpen bij uw inspanningen om af te slanken. Dieetpillen algemeen vallen in twee categorieën: eetlustremmers en vet blokkers. Beiden werken, maar beide komen met hun eigen set van voor-en nadelen.

Eetlustremmers

Eetlustremmers stimuleren het centrale zenuwstelsel aan een persoon het gevoel minder honger. Vroege versies waren varianten van amfetamine, een geneesmiddel bekend op de straat als 'speed'. Het concept is goed: verbruikt minder calorieën dan je verbrandt en je gewicht te verliezen. Maar, net als bij elke drug, zijn er de bijwerkingen te overwegen. Snelheid kan hartkloppingen, verlaagd libido, slapeloosheid, diarree en zelfs psychotische episodes veroorzaken. Ook het geneesmiddel verliest zijn eetlust indrukken vermogen tijd.

Today's eetlust onderdrukken pillen zijn voornamelijk gebaseerd op fentermine, die hypothalamus van de hersenen stimuleert. Deze klier regelt bepaalde neurotransmitters verbonden niet alleen eetlust, maar ook slaapcyclus van het lichaam. Naast slapeloosheid, zijn de bijwerkingen als minder ernstig. Haar eetlust depressie mogelijkheid vervaagt met de tijd, dat wel. Eetlustremmer pillen kan je metabolisme verstoren en vertragen het bijna volledig naar beneden. Dit kan leiden tot het herwinnen van het pond vroeg in de voeding verloren en maken het moeilijker om te werpen dan voorheen.

Fat Absorbing Pillen

Andere dieet pillen werken door te voorkomen dat het lichaam absorberen deel van het vet in het voedsel dat wordt gegeten. Orlistat, onder de merknaam Xenical verkocht, is een recept dieet pil dat vetopname voorkomt in het lichaam. Hierdoor kan de dieter om meer vet calorieën consumeren zonder het absorberen van de calorieën. Alli is een niet-receptplichtige geneesmiddelen die dezelfde taak met een lagere dosis uitvoert. Met deze drug produceert olieachtige ontlasting (vanwege het vet dat niet is opgenomen) en spontane ontlasting is mogelijk.

Onderzoek naar Diet Pills

Het beste advies dat u kunt ontvangen zal komen van uw arts. Zij kunnen u vertellen welke pillen het potentieel om gewoontevorming te hebben, zowel emotioneel als fysiek. Zij kunnen u ook informeren over de andere bijwerkingen geassocieerd met dieet pillen, waarvan sommige met een beroerte, verhoogde hartslag en hoge bloeddruk. Overleg met uw arts voordat u een dieet pillen, en regelmatig met haar terwijl je vordert door je dieet, vooral als eventuele bijwerkingen zijn opgevallen ..