Voors en tegens van de Lap Band

Gewichtsverlies operaties zijn wint aan populariteit in de afgelopen jaren, en een van de meest gepubliceerde is de ronde band, maar om een ​​weloverwogen beslissing te nemen bij het overwegen van elke vorm van gewichtsverlies chirurgie, is het belangrijk om de voor- en nadelen kennen.

Wat het is

De ronde band is een verstelbare band die is geplaatst rond de bovenkant van de maag naar de totale oppervlakte van de buikholte verlagen, waardoor het nemen van kleine hoeveelheden voedsel vol gevoel.

De Procedure

De installatieprocedure is minimaal invasief met ronde band in het lichaam worden gebracht door kleine incisies, geholpen door het gebruik van een kleine camera en plaats gehouden door een paar hechtingen. De patiënt kan meestal weer wat normale activiteiten in minder dan een week.

Verstelbaar

Kleine aanpassingen kunnen worden gedaan in het kantoor van de arts door injectie van een zoutoplossing door een kleine poort onder de huid. De kleine aanpassingen het totale gewichtsverlies een comfortabele progressie voor de patiënt.

Omkeerbaar

Omdat er geen grote interne veranderingen tijdens de ronde band procedure, de verwijdering ervan is bijna net zo eenvoudig als de installatie. Als er problemen met de ronde band optreden, kan het worden verwijderd, en de maag van de patiënt zal geleidelijk terugkeren naar hoe het was voordat de procedure.

Waarschuwingen

De ronde band procedure veel van dezelfde risico voor complicaties en infecties als andere vormen van chirurgie. Om het risico op problemen te minimaliseren, het vinden van een gekwalificeerde professional aan uw procedure uit te voeren en volg alle nazorg instructies.