Voorlichting van het Autisme Feiten

Eén op de 150 kinderen geboren met autisme, maar toch zo veel mensen niet echt begrijpen wat autisme echt omvat. Dit ontwikkelingsstoornis is vaak verkeerd begrepen vanwege de grote verschillen in de manier waarop het beïnvloedt verschillende mensen. Het mysterie van autisme heeft enig licht werpen op het door Hollywood met films als "Mozart en The Whale ',' I Am Sam ',' The Other Sister", "Rain Man" en "Miracle Run gehad."

Wat is autisme?

Typisch autisme wordt genoemd autistische stoornis, omdat effecten eenieder anders en symptomen kunnen worden gevarieerd. Autisme begint bij de geboorte of voordat het kind is twee en een half jaar oud. Door het uiterlijk, autistische kinderen lijken op normale neurotypische kinderen, maar ze bizarre en soms storend gedrag (zie deel 4) weer te geven.

Wat zijn de oorzaken autisme?

Hoewel er een aantal factoren waarvan bekend is dat het risico van autisme bij kinderen te vergroten, is er eigenlijk geen bekende oorzaak van autisme. Het is bekend dat kinderen met autisme verschillen in omvang en structuur van de hersenen in vergelijking met die van neurotypical kinderen. Oorzaken, zoals erfelijkheid, genetica, geboorte-gerelateerde medische problemen en zelfs omgevingsfactoren worden onderzocht. Vele studies hebben gewezen naar de kwik in de vroege kinderjaren vaccins als oorzaak van autisme. Kwik is verwijderd als ingrediënt in de kindertijd vaccins, en alleen de tijd zal uitwijzen of het drastisch vermindert het aantal nieuwe autisme patiënten.

Behandeling voor Autisme

Autisme wordt behandeld twee belangrijke manieren: gespecialiseerde opleiding en voeding. Met een gespecialiseerde opleiding, wordt het belang herkennen van de symptomen vroeg en de invoering van het behandelplan vroeg. Iedere behandeling plan moet zintuiglijke ontwikkeling van het kind, sociale ontwikkeling, gedrag en communicatie te dekken, de vier gebieden waar de meeste autistische kinderen missen. Als voor voeding en biomedische behandelingen, zijn diëten en het metabolisme van kinderen nauwlettend gevolgd. Ook kinderen zijn waarschijnlijk bepaalde voedingsmiddelen uit hun dieet hebben, meest typisch die met gist, en hebben regelmatig ontgifting.

Behavioral Tekenen van Autisme

Autisme wordt gediagnosticeerd als een totaal van zes gemarkeerde gedrag uit de volgende lijst aanwezig zijn in het kind zijn.
Stoornissen in non-verbale gedrag in een sociale omgeving
Niet in staat om relaties met leeftijdgenoten te ontwikkelen
Niet in staat om het genot van anderen te delen
Niet deel te nemen aan sociale spelletjes of spelen, niet met inbegrip van anderen in het spel
Vertraging in de ontwikkeling of het ontbreken van gesproken taal
Onvermogen of aantasting van onderhoudende en het initiëren van een gesprek
Repetitieve zinnen en herhaling van zinnen door anderen gesproken
Weinig of geen verscheidenheid van make-geloven play
Inflexibel met routines en dagelijkse rituelen
Repeterende bewegingen zoals hand klapperen, been stuiten of andere ongewone lichaamsbewegingen
Gemakkelijk wordt in beslag genomen door delen van een object
Deze gedragingen kunnen het topje van de vele gebieden van autisme. Kinderen die slechts drie of vier van deze gedragingen weer kunnen worden gediagnosticeerd als pervasieve ontwikkelingsstoornis of PDD.

Mythen van autisme

Mythe nummer een: Autistische mensen zijn allemaal gelijk.
Het spreekwoord zegt: "Als je een persoon hebt ontmoet met autisme, dan heb je een persoon met autisme ontmoet." Geen enkele persoon met autisme is precies hetzelfde als elke andere persoon met autisme. De aandoening treft iedereen anders. De rode draad bij autistische mensen is hun moeilijkheid met sociale communicatie.
Mythe nummer twee: Mensen met autisme zijn niet in staat om emoties te hebben.
Dit is de meest absurde mythes; ieder autistisch kind ik weet is zoveel meer liefdevolle en empathisch dan zelfs de neurotypische kinderen die ik ken. Soms zijn mensen niet begrijpen hun empathie, omdat het niet in de typische manieren wordt getoond.
Mythe nummer drie: Iedereen die autistisch is een savant.
Hoewel er geleerden met autisme dit niet algemeen waar is. De meeste mensen met autisme hebben een normale of onder normale vaardigheden.
Mythe nummer vier: Autistische mensen kunnen niet veel doen en zijn niet een bijdragende deel van de samenleving.
Autistische kinderen, net als neurotypische kinderen, moeten steun van hun dierbaren om hun doelen te bereiken. Autistische mensen kunnen grote dingen doen.

Andere Autisme Feiten

Elke dag, 60 gezinnen vinden hun kind heeft autisme.
In de Verenigde Staten, autisme is de snelst groeiende ontwikkelingsstoornis.
De jaarlijkse groei van autisme in de Verenigde Staten is 10 procent naar 17 procent.
Autisme krijgt minder dan 5 procent van de publieke financiering die gaat naar alle kinderziekten.
Als autisme wordt gevangen en vroeg ingegrepen, is er een vermindering tweederde aan levenslang kosten zorg.
1,5 miljoen Amerikanen zijn gediagnosticeerd met een vorm van autisme.