Voorkomende redenen om Afgewezen voor Zorgverzekeringen

Ontkenning van de ziektekostenverzekering is een frustrerende en al-te vaak voorkomen. Veel mensen zijn gedaald voor ziektekostenverzekering door omstandigheden buiten hun controle. Bepaalde voorwaarden en situaties kan het erg moeilijk om een ​​ziektekostenverzekering te kopen.

Reeds bestaande voorwaarden

De meest voorkomende reden van bestaan ​​ontkend ziektekostenverzekering is de aanwezigheid van reeds bestaande medische aandoeningen die dure medicijnen of zorg nodig hebben. Aandoeningen zoals diabetes, astma, hart-en vaatziekten of zelfs allergieën zijn vaak automatisch redenen voor de weigering van de ziektekostenverzekering dekking.

Verleden Voorwaarden

Gezondheidsvoorschriften u hebben geleden in het verleden - ook als u niet meer ziek of in de behandeling van deze aandoeningen - kan ook leiden tot ontkenning van de ziektekostenverzekering. Overlevenden van kanker, bijvoorbeeld, kan het moeilijk vinden om een ​​beleid te kopen tot en met 10 jaar of meer zijn verstreken sinds ze voltooid behandeling.

Verleden Weigeringen

Wordt ontzegd dekking in het verleden is een andere reden zorgverzekeraars noemen voor ontkenning van de dekking. Als een ander bedrijf je ziektekostenverzekering heeft ontkend in het verleden als gevolg van bijvoorbeeld een medische aandoening die u niet meer hebt, kunt u nog steeds merkt dat je niet in staat om te kopen ziektekostenverzekering.