Voordelen voor mensen die Ontvang Social Security Disability

Voordelen voor mensen die Ontvang Social Security Disability

Social Security Disability is een programma dat de maandelijkse uitkeringen betaalt aan degenen die legaal zijn vastbesloten te zijn uitgeschakeld. Je kan worden bepaald met een handicap op elke leeftijd. De Social Security Administration heeft een lijst van bijzondere waardeverminderingen gebruikt om de beslissing te nemen; een bijzondere waardevermindering heeft voor het laatst voor een aaneengesloten periode van 12 maanden. Als je vastbesloten bent uitgeschakeld door de Social Security Administration en zijn goedgekeurd, kunt u in aanmerking komt voor extra voordelen, waaronder voedsel programma, Medicare, Medicaid en het Werk Incentives Planning en bijstand programma.

Voedsel Programma

Er zijn verschillende voedselprogramma's beschikbaar voor mensen die voordelen Social Security Disability ontvangen. Voedselbonnen zijn voordelen die op een kaartje te komen en die u in staat om te gaan naar supermarkten, voedsel marts, supermarkten en dergelijke om boodschappen te kopen. Er is een maandelijks inkomen limiet in aanmerking te komen voor voedselbonnen. Het WIC programma biedt vouchers met een laag inkomen vrouwen die zwanger zijn, na de bevalling of borstvoeding, evenals voor baby's en kinderen tot de leeftijd van vijf. Neem contact op met uw lokale of nationale gezondheids-afdeling om te bepalen of u in aanmerking komt voor dit programma. Het Voedingscentrum Dienst Incentive Program (NSIP) wordt beheerd door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Dit programma helpt met in-home service aan ouderen kwetsbare door hen te voorzien van voedzame maaltijden.

Een aantal andere programma's voor voedselverstrekking tegemoet te komen aan mensen met een laag inkomen. Kerken, schuilplaatsen en gaarkeukens bieden vaak hulp aan mensen in nood. Kinderen in gezinnen met lage inkomens profiteren van de Nationale School Lunch and Breakfast programma's, evenals de zomer Eten Bediening programma, uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Tot slot, de Senior Farmers 'Market Nutrition Program biedt een laag inkomen senioren van 60 jaar en ouder met vouchers die kunnen worden gebruikt om voedsel van boeren te kopen' markten, de gemeenschap ondersteund landbouw programma's en langs de weg staat.

Medicare

Medicare is een programma dat helpt bij de betaling van medische rekeningen. Dit programma is, wordt gewoonlijk voor ouderen. Ernstige medische problemen --- bijvoorbeeld, als je permanent nierfalen die vereist dat u regelmatig dialyse hebben en je een transplantatie nodig heeft, of als u de ziekte van Lou Gehrig --- zal u in aanmerking komt voor Medicare voordelen bijna onmiddellijk. Meestal zal Medicare voordelen worden gegeven aan u na de wachttijd van 24 maanden.

Medicaid

Medicaid is een programma dat helpt bij de betaling van medische rekeningen. Dit programma profiteert jongere personen, zoals vrouwen en kinderen, die hebben een laag inkomen. Dit is een door de overheid gefinancierd programma, en je moet aan bepaalde criteria voldoen om in aanmerking te komen. U kunt zich aanmelden voor dit programma of meer informatie via het ministerie van Volksgezondheid en Human Services of uw plaatselijke GGD.

Werk Incentives

Niet alle handicaps zijn permanent, zodat de Social Security Administration biedt werk incentive-programma's aan degenen die in aanmerking. U kunt in aanmerking komen om terug te gaan om te werken voor een proefperiode, gedurende welke tijd je nog steeds je diability betalingen ontvangen. U kunt ook hulp vragen betalen handicap gerelateerde werk kosten, bijvoorbeeld als u problemen pendelen naar het werk als gevolg van uw handicap te hebben. Bezoek de website van de Social Security Administration's voor meer informatie en opties.