Voordelen van Whey Protein Poeder

Er zijn vele soorten eiwitten poeders op de markt. Sommige van deze omvatten soja, ei, rijst, hennep en zelfs erwten eiwit. Maar misschien wel de meest populaire van allemaal is wei, en de voordelen die het verhaal vertellen waarom. Het komt in een veelheid van smaken en niet alleen is het gebruikt als maaltijdvervanger maar kan ook dienen als een extra ingrediënt in gebakken goederen. Dit maakt het een universele aanvulling van de fitnessruimte helemaal naar de keuken.

Kenmerken

Er zijn twee eiwitcomponenten in melk. Ze zijn wei en caseïne. Wei wordt gebruikt in proteïne poeders en het komt in vele smaken en verschillende maten containers, met inbegrip van individuele pakketten.

Functie

Wei-eiwit poeder wordt gezien als een aanvulling op een eiwitrijk dieet maaltijd plan. Het is ook een supplement van keuze voor gewichtheffers die het gebruiken in verschillende maaltijd plannen en na de training.

Gemak

Wei-eiwit kan in een shaker beker worden gezet en meegenomen naar afgelegen locaties. Dit werkt goed voor mensen die frequente maaltijden gedurende de dag te eten.

Post Workout

Eén van de grootste voordelen van wei-eiwit is dat het zeer verteerbaar. Dat is de reden waarom bodybuilders en gewicht trainers gebruik het in een shake direct na hun training. Het is op dit punt dat je spieren zijn als een spons en de wei-eiwit Kickstarts het herstelproces.

Mager

Wei-eiwit poeder een hoog gehalte aan eiwit en weinig anders. Het is laag in zowel koolhydraten en vet.

Aanpasbaar

Wei-eiwit mengt gemakkelijk. Dit maakt het gemakkelijk om toe te voegen aan andere voedingsmiddelen om samen te mengen voor snacks en zelfs maaltijden. Een voorbeeld hiervan zou zijn het toevoegen van enkele eiwitpoeder havermout ontbijt.

Bulking Up

Wei-eiwit poeder kan ook worden toegevoegd aan smoothies tot kwaliteit calorieën. Dit wordt gezien met harde gainers die op zoek zijn te pakken op meer gewicht. Het eiwit poeder wordt toegevoegd aan smoothies gemaakt met melk, fruit, notenpasta en honing.