Voordelen van verse kersen

Voordelen van verse kersen

Terwijl acai bessen worden steeds alle woede als een gezondheidsproduct, is een expansieve hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek suggereert dat kersen enkel de perfecte vrucht. Terwijl het grootste deel van het onderzoek is gedaan op zure kersen, kunnen de voordelen van de lip rimpelen waard zijn.

Verminderen hart-en vaatziekten

Kersen hebben een aantal van de hoogste niveaus ziektebestrijdende antioxidanten in vergelijking met andere vruchten. A 2009 Universiteit van Michigan studie bleek dat kersen in potentie kan zeer nuttig zijn bij het verminderen van hart-en vaatziekten.

Krijg meer voedingsstoffen

Kersen bevatten voedingsstoffen zoals beta-caroteen (19 keer meer dan aardbeien of bosbessen), vitamine C, kalium, magnesium, ijzer, vezels en foliumzuur.

Reguleren Sleep en vertragen veroudering

Kersen bevatten van nature melatonine, een hormoon dat het lichaam de natuurlijke slaappatronen bestuurt, helpt minimaliseren jetlag, bestrijdt geheugenverlies en vertraagt ​​het verouderingsproces.

Verminderen ontstekingen en risico van bepaalde kankers

Anthocyanen, antioxidanten die kersen geven hun donkerrode kleur, kan worden gebruikt voor verscheidene inflammatoire verwante aandoeningen zoals artritis. Deze anthocyanen kunnen ook tumorgroei en de ontwikkeling van kankercellen.

Afvallen

De Universiteit van Michigan studie is ook gebleken dat het opnemen van kersen in uw dieet verlaagt totale gewicht en lichaamsvet - vooral buikvet. Kersen kunnen het metabolisme verhogen ook.

Voorkomen Diabetes

Kersen bevatten speciale verbindingen die diabetes kunnen controleren en complicaties die het gevolg zijn van de ziekte te verminderen - ". Metabool syndroom" met inbegrip van "insulineresistentie syndroom", ook wel genoemd Metabool syndroom is een groep van attributen die het risico op hartaandoeningen, beroertes en type 2 diabetes verhogen.