Voordelen van nopalcactus

De nopalcactus is een cactusvijg cactus die groeit in de zuidelijke gebieden van Noord-Amerika. De plant wordt geoogst en gedroogd als natuurlijke aanvulling gebruikt om duidelijk het spijsverteringskanaal, verhinderen de absorptie van insuline in de bloedstroom en het hart te bevorderen en de gezondheid van de lever. Het wordt ook gebruikt als een dieet pil om hongergevoel te beteugelen.

Nopalcactus

Nopal is een cactus plant, beter bekend als Nopal verde, of groen Nopal, een type van cactusvijg cactus. Fruiten kan ook verwijzen naar een gerecht gemaakt van de cactus, die wordt gemaakt door het strippen weg de taaie huid en de wervelkolom naar het plantaardig materiaal eronder bloot te leggen. Er wordt beweerd dat een aantal gunstige effecten op het lichaam spijsvertering.

Plaats

De Nopal cactusvijg cactus wordt hoofdzakelijk teruggevonden in het zuiden van de Verenigde Staten, Mexico en sommige delen van Centraal-Amerika. Er is enige onduidelijkheid in de definitie van nopalcactus en of het verwijst naar een bepaald ras van cactus, of in feite elke cactusvijg cactus die wordt gebruikt voor medicinale of voedingsstof doeleinden.

Nopal Geneeskrachtige Supplement

Nopalcactus extract wordt gebruikt als supplement voor verschillende beweerde gezondheidsvoordelen. Het is een gemeenschappelijke behandeling voor hyperglykemie in Latijns-Amerika, aangezien studies Nopal hebt gekoppeld met een verminderde opname van insuline na de maaltijd. Omdat te veel insuline in de bloedbaan veroorzaakt hyperglycemie, Nopal effectief behandelt de aandoening. Anderen gebruiken het plantenextract te hoog cholesterol, ontsteking van de bloedvaten in de buurt van het hart, en de dubbele punt zuivering te behandelen. De nopalcactus wordt gezien als een uitstekende bron van gezonde vezels en is beschikbaar voor degenen die allergisch zijn voor andere voeding keuzes kunnen zijn.

Voordelen als een dieetpil

Anderen gebruiken nopalcactus als een dieetpil. Geëxtraheerd, gedroogd en ingenomen, kan de Nopal vezels opzwellen tot 50 keer hun gedroogd grootte, volgens sommige bronnen. Dit levert een tijdelijk gevoel van vol, en dus helpt mensen met een dieet om minder te eten, zonder toevlucht te nemen tot chemicaliën die vervelende bijwerkingen kunnen hebben.

Productie

Nopalcactus wordt geoogst van Seagate, een distributeur van natuurlijke supplementen en remedies. Het bedrijf verzamelt de blaadjes van cactus boerderijen in Baja, Californië, waar ze worden meegenomen naar een nabijgelegen fabriek worden schoongemaakt en de-spined. De bladeren worden vervolgens vermalen tot kleine stukjes en gevriesdroogd om voedingsstoffen van de plant behouden. De gedroogde Nopal kan dan een pil worden gebracht of worden gebruikt als poeder, de twee meest voorkomende methoden inslikken.