Voordelen van Kamfer Cream and Herbs

Voordelen van Kamfer Cream and Herbs

Kamfer of Cinnamomum camphora, is een hoge groenblijvende met een lange geschiedenis van gebruik als een actueel huis remedie. De oplossing wordt gemaakt van de stengels en wortels en komt in de vorm van witte kristallen. Het hout zelf is zeer geurig en de kristallen worden lokaal gebruikt om vele soorten van ziekten en huidaandoeningen te helpen.

Koude Voordelen

Kamfer het effectieve gebruik vanwege "het milde lokale verlamming effect en om de productie van een omschreven gevoel van warmte", aldus een studie uitgevoerd door de afdeling Crop Biologie aan de Universiteit van Pisa. Kamfer werkt om de symptomen van een verstopte neus te verlichten vanwege de penetrante geur. Inhalatie van kamfer stimuleert luchtstroom in de neus. Naast het gebruik congestie kan kamfer de frequentie van hoesten verminderen.

Wrijft op de borst als een plaatselijke behandeling, kan kamfer effecten van bronchitis, astma en andere ademhalingsproblemen verlichten. Traditioneel werden kamfer kristallen in een kleine zak geplaatst en hing om de nek.

Skin Behandelingen

Kamfer heeft verdoving eigenschappen die kunnen helpen bij diverse huidaandoeningen en werken als een pijnstiller wanneer het lokaal toegepast, met name in de gevallen van rugpijn, artritis en zelfs neuralgie. De studie aan de universiteit van Pisa staat dat kwaliteiten in kamfer leiden tot "excitatie en desensibilisatie van sensorische zenuwen."

De pijnstillende voordelen van kamfer crème kan ook de ongemakken van kneuzingen en verstuikingen en traktatie huidontstekingen verminderen. Toch moet topische toepassing kamfer in crème of zalf vorm hebben, zoals het gebruik van kamfer olie giftig zijn. De Amerikaanse Food and Drug Administration niet goedkeuren van het gebruik van kamfer blokjes en tabletten voor koud en hoest behandeling. Bij het gebruik van kamfer crèmes of smeersels, zorg ervoor om het etiket zorgvuldig te lezen vóór het aanbrengen.

Andere toepassingen en eigenschappen

Kamfer werkt effectief als een plaag afstotende en luchtverfrisser. De sterke geur van kamfer, samen met zijn antiseptische eigenschappen, kan motten af ​​te weren.

Kamfer maakt ook een goede stimulans en heeft een anti-krampachtige eigenschappen. In het verleden werd kamfer olie verbruikt om hysterie, epilepsie en hart problemen te helpen. Vanwege de toxiciteit van de olie, het eigen verbruik van kamfer is niet langer aanbevolen en effectieve vergoedingen kamfer gebruik op die ziekte blijft onbekend.