Voordelen van het gebruik Reflexologie over kinderen

Voordelen van het gebruik Reflexologie over kinderen

Reflexologie is de term voor de diepe massage van de voeten, in de eerste plaats op de zolen van de voeten. Beoefenaars van dit gebied van alternatieve geneeskunde geloven dat elk gebied op de voet overeenkomt met een hoofddeel van het lichaam dat door het masseren van een bepaald gebied van de voet, dat overeenkomstige deel van het lichaam wordt gestimuleerd. Terwijl velen geloven dat deze behandeling is gunstig voor volwassenen, de website Bromley Health Management merkt op dat reflexologie heeft ook voordelen voor kinderen. Anderen beweren dat het kan helpen kalm kinderen die lijden aan Attention Deficit Disorder (ADD), attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), hersenverlamming en stress, maar ook helpen baby's omgaan met oorpijn, koliek, snijden nieuwe tanden en spierpijnen.

Waarom Reflexologie is Effectief op kinderen

Kinderen zijn meer geneigd om te ontspannen en geven zich over aan de voordelen van de reflexologie, omdat ze geen vooropgezette idee├źn over de behandeling. Bovendien, ze zijn jong en het leven spanningen hebben nog geen tijd om grote schade aan te richten op hun lichaam, zodat op korte termijn behandelingen zijn allemaal dat de meeste kinderen zal vereisen gehad.

Hoe kinderen worden voorbereid voor Reflexologie

Iedereen wil een baby vast te houden, en ieder van ons heeft een baby anders. Sommigen zullen het kind knuffelen en beroerte zijn rug, terwijl anderen de baby zal houden in een meer horizontale positie en dep zijn billen. Andere volwassenen zullen wrijf de achterkant van het hoofd van de baby of licht beroerte de achterkant van zijn nek. Al deze ervaringen leren kinderen over positieve invloeden, dus wanneer hun voeten worden gemasseerd, zijn ze meer kans om niet alleen toelaten, maar ook genieten van het.

Reflexologie's Effect op kinderziekten

Het uitvoeren van reflexologie op een baby kan helpen verlichten van de pijn en de stress van koliek, verkoudheid, oorpijn, keelpijn en spierpijn. Het kan ontspannen een baby genoeg dat hij het gas kan passeren waardoor koliek pijnen, en het kan helpen de baby in slaap te vallen, zelfs al heeft hij pijn in zijn oor of keel. Ook, door het masseren van de voet die overeenkomt met de colon, een ouder kan "genezen" a constipatie baby. Daarnaast is er op zijn 'Passing the Torch "blog, Dr David Allan merkt op dat reflexologie positieve effecten op kinderen die lijden aan hersenverlamming heeft gehad.

Andere voordelen van de Reflexologie bij kinderen

Reflexologie begonnen op jonge leeftijd kan helpen inboezemen vertrouwen in een baby. Dit resulteert in een gelukkige en inhoud kind. Bovendien kan een eenvoudige voetmassage voor bedtijd helpen baby slaap vallen sneller en zelfs op een diepere slaap cyclus. Op zijn "Passing the Torch" blog, Dr David Allan meldt dat er een aantal gevallen waarin de reflexologie heeft geholpen kalme kinderen met ADD en ADHD zijn geweest.

Waarschuwingen

Reflexologie moet voorzichtig worden uitgevoerd op baby's, en als je niet zeker bent over de juiste hoeveelheid druk te gebruiken, raadpleeg dan een gecertificeerd reflexoloog. Als u niet kunt vinden een in uw omgeving, raadpleeg dan een chiropractor, van wie velen ook de praktijk reflexologie. Reflexologie helpt verlichten symptomen, maar als ze blijven terugkomen, is het belangrijk om de oorzaak van de symptomen te zoeken. Soms is een professioneel reflexoloog kan helpen bij het vinden van de oorzaak. Als ze niet kan, zal ze je doorverwijzen naar een medisch specialist.