Voordelen van een Zuig Machine

Voordelen van een Zuig Machine

Zuig machines zijn zuigkracht apparaten die worden gebruikt in ziekenhuisafdelingen en woningen voor het opzuigen van vloeistoffen en braaksel uit de mond en luchtwegen. Deze machine zuigt vloeistof uit de mond van een patiënt via een katheter in een fles. Voordelen voor de zuig-machine onder de draagbaarheid, vermogen om afscheiding uit de keel en luchtwegen duidelijk en gebruiksvriendelijkheid te verwijderen.

Luchtwegen en Afscheiding

Een tracheotomie is een operatie die wordt uitgevoerd door artsen ten behoeve van het inbrengen van een beademingsbuis in de luchtpijp van een patiënt. Deze operatie wordt uitgevoerd bij volwassenen en kinderen en het gaat om het plaatsen van een beademingsbuis onder het strottenhoofd of strottenhoofd. Zodra deze buis op zijn plaats is, is het mogelijk een patiënt om slijm uit de longen te verwijderen en duidelijk uit blokkades van de luchtwegen. Zuig machines voeren dit werk zodat de patiënt niet hoeft te proberen en te verwijderen van deze vloeistof op hun eigen door hoesten.

Draagbaarheid

Een ander voordeel van de zuigkracht machine is dat sommige modellen kunnen worden verplaatst naar verschillende locaties. Dit betekent dat zuig machines bijna overal waar een patiënt die moet worden gebruikt. Veel patiënten hebben zorgverleners beheren aspiratie behandelingen binnen hun huizen. Volgens de Cleveland Clinic, moet afzuiging machines worden gebruikt in gebieden die goed verlicht en een oppervlak dat het gewicht van de inrichting ondersteunt.

Gebruiksvriendelijkheid

Zuig-machines zou kunnen zijn eenvoudig te gebruiken zodra een persoon neemt de tijd om goed de instructies lezen en te leren hoe de machine werkt. Een ander voordeel van de zuig-machine is dat mensen die deze apparaten hebben geen speciale opleiding nodig of vergunningplichtig of certificering van de machines te bedienen. Zuig machines moet gemakkelijk te bedienen zodra een persoon neemt de tijd om goed de instructies lezen en te leren hoe de machine werkt zijn. Hulpverleners die actief zijn zuig machines moeten ervoor zorgen dat ze een aantal elementaire hygiënische praktijken te beoefenen, zoals het wassen van hun handen en het dragen van handschoenen bij het toedienen van aspiratie behandelingen om de persoon in hun zorg.

Medische Voordelen

Zuig machines niet alleen duidelijk luchtwegen en verwijder slijm ze zijn ook nuttig voor de voorwaarden in verband met tracheotomie bloeden en bronchospasmen verlichten. Beide voorwaarden zijn ernstig en vergen doorgaans dringende medische behandeling, maar zuig machines kunnen enige verlichting brengen, totdat een kind wordt gezien door een arts.