Voordelen van een tweetalige Health Care Provider?

Voordelen van een tweetalige Health Care Provider?

De voordelen van een tweetalige zorgverlener of het zien van een tweetalige zorgverlener zijn enorm voor de patiënt. Alleen in de zin van het zetten van een patiënt en hun familie op hun gemak, het spreken van een gemeenschappelijke taal kan het verschil maken. Bij het werken door de verbreding reikwijdte van de taal nodig heeft, is dit een gebied waar professionals in de gezondheidszorg doen hun best om te vertakken.

Patiënt Geschiedenis en Problem

Wanneer het proberen om een ​​complete geschiedenis van de patiënt, alsmede een beschrijving van het probleem te krijgen is het erg handig om dezelfde taal te spreken. Zich baserend op een andere persoon te vertalen in exacte termen wat een patiënt voelt of doormaakt is ingewikkeld. Niet alle mensen zetten dezelfde nadruk op alle gebieden waardoor het moeilijk is om te weten wat echt belangrijk is. Ook bij het verwerven van privé-informatie, het krijgen van een derde partij die betrokken zou de patiënt meer verlegen over het eerlijk als hun huidige probleem of hun geschiedenis, vooral als het communiceren door middel van een familielid te maken. Sommige ziekenhuizen hebben geprobeerd dit probleem op door alleen te hebben aangewezen tolken te elimineren, maar dat moet het hebben van de nodige personeel alsook nog met een derde partij.

Verbetering van de patiënt Experience

In het verlichten van de geest van een patiënt en het houden van hen rust in een beangstigende situatie helpt het om te spreken dezelfde taal. Sommige tests zijn ingewikkeld, vereisen intimiderend machines of meerdere bloed trekt. U kunt meer volledige informatie te verstrekken als je dezelfde taal spreken. Het risico van iets verloren in de vertaling vermindert als de vragen direct kunnen worden gesteld en beantwoord, waardoor de patiënt op zijn gemak. Dit is ook gunstig voor het verkrijgen van nauwkeurige testresultaten. Tests, zoals de bloeddruk kan worden beïnvloed door een gestresste patiënt, waardoor onnauwkeurige metingen. Dit kan ook elimineren de noodzaak voor onnodige proeven als de arts kan er zeker van zijn dat ze het juiste antwoord gekregen op alle vragen. Bij de behandeling door middel van een derde partij, zouden zij willen back-up van de antwoorden met extra tests vanwege de taalbarrière.

Nazorg

Ervoor te zorgen dat een patiënt volgt nazorg instructies is belangrijk. Herstel van een patiënt wordt sterk beïnvloed door hoe volledig ze volgen en te begrijpen wat ze moeten doen als ze thuis zijn. Door in staat om hen te spreken in hun eigen taal, alsmede uitprinten instructies in een formaat dat kunnen ze begrijpen dat u hen te helpen efficiënter te herstellen. Dit helpt ook houden ziekenhuis kosten lager als compliant patiënten hebben minder kans om te worden toegelaten tot het ziekenhuis.

Financiële zorgen en Privacy

Verder is het spreken van een gemeenschappelijke taal helpt bij ingewikkelde situaties, zoals facturering en sociale bijstand. Om de goedkoopste manier voor patiënten om te worden verzorgd te vergemakkelijken, moet een zorgverlener in staat zijn om de opties van de patiënt te communiceren. Vanwege privacy handelingen, sommige patiënten ontvangen alleen beperkte mogelijkheden omdat zij niet weten hoe ze een derde akkoord met bepaalde vragen of onderwerpen die zorgverleners te bespreken in het bijzijn van andere mensen zijn verboden horen. Dit kunnen lichtgeraakt onderwerpen als anticonceptie, hiv, en abortus.