Voordelen van de gezondheid van progesteron crème

Progesteron is een hormoon van nature door het menselijk lichaam. Natuurlijke progesteron crème heeft vele voordelen die ermee verbonden zijn met inbegrip van uitkeringen voor het verminderen van de symptomen van de menopauze en PMS. Het is ook bekend om te helpen met artritis. Mannen kunnen ook profiteren van de natuurlijke progesteron crème therapie.

Menopauze

Het is bekend opvliegers, koude rillingen, slapeloosheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen en prikkelbaarheid helpen volgens Christianet.com.

Saldi Oestrogeen

Als een vrouw te veel oestrogeen, kan ze vochtretentie, depressie en gewichtstoename ervaren. Volgens Beseen.net, kan progesteron crème helpen om die symptomen tegen te gaan.

Artritis en osteoporose

Progesteron vermindert pijn niveau, evenals gezamenlijke zwelling in vrouwen die lijden aan artritis en / of osteoporose. Ook is botontkalking gestopt, volgens "progesteroneroom voordelen."

Man Voordelen

Mannen kunnen profiteren van de natuurlijke progesteron crème ook. Progesteron crème is een soort hormoon therapie die helpt bij prostaatproblemen.

Extra voordelen

Het helpt premenstruele krampen en fungeert als een natuurlijk antidepressivum. Het verbetert de concentratie en normaliseert de bloedsuikerspiegel. Progesteron crème kan ook fungeren als een diureticum.