Voordelen van de Gezondheid van het huis voor ouderen en verpleeghuizen

Voordelen van de Gezondheid van het huis voor ouderen en verpleeghuizen

Verpleeghuizen bieden managed care voor hun bejaarde bewoners. Verplegend personeel leden te helpen de bewoners met elementaire dagelijkse taken zoals het verzorgen, toiletbezoek, zwemmen en eten. Personeel ook de patiënten 'vitale functies monitoren en voorschrijven regimes onder begeleiding van artsen. Huis-gezondheidszorg bureaus inhuren verpleegkundigen en assistenten van de verpleegster om te kijken na de patiënten in hun eigen huis, als ze herstellen van een chronische ziekte, gehandicapt zijn of die herstellen van een blessure. Thuis-werkers in de gezondheidszorg zijn verantwoordelijk voor een reeks van taken die persoonlijke verzorging en hulp patiënten met mobiliteitsproblemen op te nemen.

Sociale Voordelen

Veel ouderen kunnen last hebben van eenzaamheid als ze niet meer in de buurt van hun familie of vrienden. Verpleeghuizen proberen om in deze behoefte te herstellen door het creëren van een actieve omgeving waar oudere bewoners van sociale netwerken bij hun leeftijdsgenoten kunnen vestigen. Veel verpleeghuizen plannen sociale activiteiten zoals kaartspel avonden en uitstapjes naar de bioscoop om een ​​gevoel van gemeenschap foerageren en af ​​te wenden eenzaamheid. Huis-gezondheidszorg kunnen patiënten blijven in hun eigen huis, terwijl het ontvangen van het volledige voordeel van de medische zorg en aandacht. Patiënten hebben veel meer kans om het contact met familieleden en vrienden hebben als ze in hun eigen omgeving te blijven dan in ziekenhuizen. Met een dergelijke volledige ondersteuning netwerk beschikbaar is waarschijnlijk de patiënten in een betere geesten na ziekten of verwondingen te houden en verkort de hersteltijd. (Zie referenties 1)

Mobiliteit Voordelen

Veel ouderen kunnen niet meer rijden als gevolg van verslechterende gezichtsvermogen, trage reflexen of geestelijke beperking. Veel verpleeghuizen plannen van excursies naar winkelcentra, parken en musea, op basis van het zorgplan Information website. (Zie 3 Verwijzingen) Dit geeft oudere patiënten met een gevoel van mobiliteit en variatie in hun leven, die niet voor hen beschikbaar kunnen zijn als ze alleen wonen of worden verzorgd in ziekenhuizen. Ook patiënten die herstellen thuis met hulp van thuis-zorgaanbieders hebben meer kans op hulp van familieleden hebben wanneer ze nodig hebben om boodschappen te doen en boodschappen te doen.

Individuele zorg

Thuiszorg biedt gerichte, individuele zorg voor de specifieke behoeften van de patiënten. (Zie referenties 2) Elke behoeften van een patiënt kan hebben, zoals de tijden van de dag ze willen persoonlijke verzorging hebben of worden gevoed, kan meestal worden voldaan door een home-zorgverlener. In een ziekenhuis, kunnen patiënten niet ontvangen dergelijke gespecialiseerde aandacht, te wijten aan een gebrek aan personele middelen. Omdat verpleeghuizen zich uitsluitend te richten op de zorg voor ouderen, hun verplegend personeel meer vertrouwd zijn met aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer, Parkinson en de fysieke problemen die ouderen teisteren.

Gemeenschap Voordelen

Thuiszorg en verpleeghuizen te verlichten van de lasten voor het ziekenhuis verplegend personeel, omdat ze een cruciale interim rol spelen bij het herstel van patiënten met een goede lichamelijke gezondheid of houden ze comfortabel in de laatste jaren van hun leven. Het gebruik van verpleeghuizen is ook een voordeel aan familieleden van patiënten als het laat bejaarde bewoners om rond-de-klok zorg en medische verzorging, welke families zelden kan bieden als gevolg van persoonlijke verplichtingen te ontvangen. Thuiszorg wordt gedekt via Medicaid en particuliere verzekeringen, wat betekent dat de armere leden van de samenleving zijn niet de toegang tot het ontkend.