Voordelen van Cultuur in Yoghurt

Voordelen van Cultuur in Yoghurt

Yoghurt, lang aan het publiek verkocht als een gezond gemaksvoedsel, heeft in de afgelopen jaren gemerkt met een reeks van nieuwe termen beschrijven van zijn natuurlijke actieve cultuur en andere toegevoegde voedingswaarde verhoogt. Hoewel er enig wetenschappelijk bewijs om een ​​back de gezondheidsclaims die inherent zijn aan yoghurt actieve cultuur is geweest, de wetenschap is nog steeds vrij nieuw op probiotica, en regelgeving op de industrie is nog niet optimaal. Dit heeft yoghurt verkopers "educatieve" marketing veroorzaakt aan zijn eigen aandeel in de controverse te hebben, en de Nationale Yoghurt Association heeft een 'Live-Actief Cultuur "zegel op yoghurt verpakkingen waarin het product ten minste 108 levensvatbare melkzuurbacteriën per gram voor ingesteld gekoelde producten en 107 voor bevroren.

Soorten

Alle yoghurt bevatten aanvankelijk levende en actieve culturen, maar sommige zijn verwarmd nadat ze zijn gemaakt, het vernietigen van de culturen. Volgens de FDA, zodat een gekoeld product "yoghurt" genoemd moet worden geproduceerd door het kweken toegestaan ​​zuivelbestanddelen met een bacteriekweek die Lactobacillus bulgaricus en Streptococcus thermophilus.These microorganismen bevat werken om de lactose omzetten in melkzuur zuur, het verstrekken van yoghurt met zijn unieke smaak.

Kenmerken

Naast Lactobacillus bulgaricus en Streptococcus thermophilus, sommige yoghurt hebben Lactobacillus acidophilus en Bifidus ze toegevoegd door de gegevens ophoopt op de gezondheidsvoordelen van probiotische consumptie. Het is echter belangrijk op te merken, dat alle levende actieve culturen niet hetzelfde en niet alle culturen probiotica. Probiotica moeten worden ingenomen in voldoende hoeveelheden en in staat om de darm leven om enig effect te hebben bereiken.

Betekenis

Levende en actieve culturen gevonden in yoghurt worden gespeculeerd om het lichaam het immuunsysteem te stimuleren, bestrijden van bepaalde soorten kanker en osteoporose te voorkomen. Hoewel niet genoeg studies zijn uitgevoerd om een ​​definitieve koppeling tussen levende en actieve cultuur yoghurt en deze gezondheidseffecten te vestigen, het onderzoek tot nu toe is veelbelovend. Amerikanen zijn verkocht op het idee, met yoghurt omzet verhogen tussen de 5 en 7 procent per jaar 2004-07.

Voordelen

De levende en actieve culturen gevonden in yoghurt breken lactose in melk, waardoor personen met een lactose-intolerantie de mogelijkheid om yoghurt te eten en krijgen de voedingsstoffen in de melk product zonder de gebruikelijke bijwerkingen van buikkrampen, een opgeblazen gevoel en diarree. Vol van "goede" bacteriën, kan yoghurt ook gunstig voor mensen met het prikkelbare darm syndroom en andere gastro-intestinale infecties.

Misvattingen

Activia yoghurt, DanActive drinkyoghurt en yoghurt Stonyfield beweren allemaal studies back-up van de voordelen van een actieve cultuur en probiotica in hun producten hebben. Hoewel niet volledig valse claims, hebben deze studies aangetoond dat scheef ten gunste van de testers dan de consument. En het is een feit, probiotica zijn niet van plan om iedereen te helpen. "Als je gezond bent en niet van plan bent om antibiotica te nemen, gaan in het ziekenhuis of misschien een uitstapje maken naar het buitenland, is er geen voordeel van het nemen van probiotica", zegt microbioloog Lynne McFarland, co-auteur van The Power of probiotica.