Voordelen van Acai Tea

Acai is een bes fruit dat is een kruising tussen een bosbes en een druif, en heeft vele voordelen voor de gezondheid. Acai thee heeft vele vitaminen en mineralen, zoals vitamine B, vezels, ijzer en omega-3 vetzuren. De açai-bes is ook te vinden in supplementen en poeder formules. Theedrinkers wenden tot acai thee vanwege de natuurlijke voordelen voor de gezondheid.

Cardiovasculaire voordelen

Acai thee kan verbeteren cardiovasculaire problemen. De açai-bes kan de bloeddruk verlagen en hart-en vaatziekten risico's te verlagen.

Verbetert de spijsvertering

Acai thee verbetert ook de spijsvertering. De acai bessen kunnen mensen met het prikkelbare darm syndroom en andere darmaandoeningen helpen.

Versterkt het immuunsysteem

Acai thee verhoogt ook het immuunsysteem. Een sterk immuunsysteem kan vechten bacteriële en virale infecties zoals verkoudheid en griep.

Verhoogt het energieniveau

Acai thee is een beter en gezonder alternatief voor cafeïnehoudende dranken, zoals frisdrank en koffie. De açai-bes is bekend dat het energie niveau te verhogen.

Natuurlijke anti-oxiderende eigenschappen

De acai bessen heeft dezelfde antioxiderende eigenschappen geassocieerd met rode wijn. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen schadelijke ziekten zoals kanker.