Voordelen van Acai Berry Supplementen

Acai bessen supplementen zijn nieuw in de gezondheid van voedsel industrie en hebben hun vruchten in de verkoop en populariteit genomen. Dit voedingssupplement wordt uitgesproken (ah-sigh-ee). Sommige mensen beweren dat het een anti-aging en gewichtsverlies aan te vullen, onder andere dingen. De açai-bes is wel een super eten en is gekenmerkt op veel van de top nieuws en talkshows.

Wat is Acai

De açai-bes groeit in het Amazone regenwoud van Brazilië. Het is een vrucht. De bes is ongeveer de grootte van een druif en is paars van kleur. Terwijl meestal zaad (90 procent van de vrucht), wordt de bessen bedekt met een dun pulp.

Betekenis

Ze zeggen dat goede dingen komen in kleine verpakkingen, en de acai berry claimt grote voordelen op te leveren. Sommigen beweren dat het de meest voedzame voedsel in de wereld, een van de meest krachtige anti-oxidanten, en een van de best mogelijke voedingsmiddelen te eten om gezond te blijven.

Eetlust onderdrukker

De açai-bes is rijk aan vezels. Het heeft ook hoge niveaus van heilzame omega 6 en 9 vetten. Beide fungeren als natuurlijke eetlustremmer.

Fat Fighter en gewichtsverlies steun

Hoge vezelgehalte van de açai-bes helpt lagere bloedsuikerspiegel en, in ruil daarvoor, verlaagt lichaamsvet. De hoge vezelgehalte vertraagt ​​de stijging bloedsuikers zodat het niet als vet opgeslagen.

Energie

Atleten uit jiujitsu strijders aan surfers om hardlopers zweren bij de acai bessen voor haar vermogen om uithoudingsvermogen te vergroten en het vergroten van de energie.

Metabolisme Booster

Aminozuren, de bouwstenen van eiwitten, zijn er in overvloed in de acai bessen. Aminozuren helpen de de bouw van de spieren. Spieren verbranden meer calorieën en het vergroten van een persoon stofwisseling.

Andere voordelen

De açai-bes wordt gezegd om te helpen verbeteren van de visie, de effecten van veroudering te verminderen en verbeteren van je liefdesleven. Ook wordt aangenomen hartziekten, kanker en diabetes te bestrijden.