Voordelen & Nadelen van Nicotrol Inhaler

Voordelen & Nadelen van Nicotrol Inhaler

Een nicotine verslaving is moeilijk te genezen, maar het creëren van nieuwe producten, zoals de Nicotrol Inhaler, biedt mogelijkheden voor degenen die wensen te stoppen. De inhalator - die bestaat uit een mondstuk en nicotine cartridges - biedt een vervangende bron van nicotine voor rokers die beginnen te stoppen. De cassette wordt geplaatst in het mondstuk en gerookte een sigaret. Door langzaam daalt nicotineopname, de Nicotrol Inhaler wil nicotine ontwenningsverschijnselen, die depressie, gewichtstoename, hoofdpijn en vermoeidheid omvatten voorkomen. Er zijn voor-en nadelen aan het gebruik van dit soort producten.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van de Nicotrol Inhalator is gerelateerd aan hoe verdeelt nicotine. Anders sigaretten, de inhalator levert meeste rook de membranen die de mond en keel lijn, in plaats van rechtstreeks in de longen. Ook is de nicotine uit de inhalator langzamer opgenomen, met nicotine niveaus bereiken hun piek binnen 10 tot 15 minuten na inhalatie, volgens Roken Ondersteuning Quit. Een website gewijd aan schoppen het roken gewoonte, stoppen met roken ondersteuning suggereert dat elke inname van de rook van de Nicotrol Inhaler bevat 10 keer minder nicotine dan die van een sigaret. Sinds de inhalator lijkt op een sigaret en levert een gevoel dat vergelijkbaar is, het helpt een roker langzaam afkicken van zich af van de nicotine.

Nadelen

De Nicotrol Inhaler wordt geleverd met 42 nicotine cartridges en kost van $ 40 tot $ 55 per pakket. Verzekeraars, met uitzondering van die in Mexico en Texas, hebben geen betrekking op de kosten van de inhalator. Derhalve kan kostbaar zijn, overweegt het kan meerdere pakketten te nemen om de nicotineverslaving cyclus te doorbreken. Ook omdat de inhaleerinrichting zo nauw bootst een sigaret, kan niet volledig verminderen de behoefte om te roken. Een roker kan beginnen gewoonlijk gebruik van de inhalator in plaats van sigaretten. In dit geval, is het product een substituut plaats van een behandeling.

Andere overwegingen

De inhalator kan ernstige bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende zijn irritatie van de keel, brandend maagzuur, hoesten en verbranding van orale membranen. Gebruik van de Nicotrol Inhaler wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, omdat het de ontwikkeling van aangeboren afwijkingen bij de foetus kan veroorzaken. De inhalator kan nadelige gevolgen hebben indien gemengd met andere geneesmiddelen. Als je medicijnen zoals insuline of tofranil nemen, kunt u niet in staat om het te gebruiken. Ook als je neus of sinus problemen hebben, kan de inhalator veroorzaken deze voorwaarden te ernstiger geworden.