Voordelen en toepassingen voor Stuifmeel

Voordelen en toepassingen voor Stuifmeel

Bee pollen bevat veel van de voedingsstoffen die we nodig hebben om het leven, waaronder vitaminen B, C, D en E. Het stuifmeel bevat ook aminozuren, ijzer, zink, calcium en kalium. Sommige onderzoeken en bevindingen artsen hebben aangetoond dat bijen stuifmeel kan het uithoudingsvermogen te verhogen, helpt bij het afvallen en zorgen voor verlichting van de allergie.

Energie en Duurzaamheid

Volgens Alex Woodly, van de Onderwijs Athletic Club in Philadelphia, bee pollen verhoogt de kracht en uithoudingsvermogen, dus het verhogen van de prestaties. Duitse arts en psycholoog G. Liebold geeft in zijn onderzoek dat bijenpollen toeneemt fysieke capaciteiten, jump-start de stofwisseling en verbetert de cardiovasculaire en respiratoire systemen.

Weight Loss

Bijenpollen helpt om gewicht te verliezen op verschillende manieren. Het kan helpen bij het stabiliseren van de stofwisseling, die een directe invloed op het gewicht verlies of winst heeft. Het stuifmeel bevat ook lecithine, die verantwoordelijk is voor het verwijderen van vet uit het lichaam. De voedingsprofielen fenylalanine gevonden in bijenpollen helpt om onbedwingbare trek te verminderen.

Allergy Relief

Door een proces genaamd desensibilisatie, die zijn oorsprong in het St. Mary's Hospital Medical School in Londen, kan bijenpollen helpen allergie├źn te voorkomen. Het proces moet beginnen voordat allergieseizoen begint effectief. Volgens onderzoek door Dr Leo Conway van Denver, de bijenpollen fungeert als vaccinatie en het lichaam op zijn beurt produceert aanvullende antilichamen tegen allergenen bestrijden.