Voorbereiding van Kava

Voorbereiding van Kava

Kava is de wortel van de kava kava fabriek (piper methysticum). Kava heeft tonic eigenschappen die het kruid nuttig is voor het verlichten van stress-gerelateerde klachten te maken. Het brouwen van kava kan zo simpel of zo creatief zijn als u wenst. De voorbereidingen zijn: koud, warm en traditionele methoden.

Kava

Volgens Phyllis Balch, auteur van het recept voor Nutritional Healing, kava wortel bevat fytochemicaliën en voedingsstoffen die geven bevordering van de lichamelijke en geestelijke ontspanning. Kava kan spierspanning te verlichten en de pijn te verlichten. Balch beveelt kava om angststoornissen en PMS symptomen te verlichten.

Waarschuwingen: Niet verbruiken grote hoeveelheden van kava. Heeft motorvoertuigen of gemotoriseerde apparatuur niet laten draaien na het nuttigen van kava. Heeft kava met alcohol of kalmerende middelen niet samen. Raadpleeg uw arts over mogelijke interacties met medicijnen.

Voorbereiding

Gebruik een van de drie eenvoudige kava bereidingswijzen. Nukahivatrading.com beschrijft de traditionele Micronesian manier om kava te bereiden. Deze werkwijze kan twee personen nodig. Beat verse kava wortel totdat het is vlezig en voeg hibiscus schors een donkere vloeistof extract halen. Drink dit dikke en krachtige toverdrank in kleine hoeveelheden.

Bereid hot kava kava door het mengen van poeder en water. Sudderen, koel en strain. Het resultaat is een vrij krachtige kava extract. Door de koude methode, wikkel kava poeder in een schone katoenen doek en dunk in koud water tot je-kava infuus vloeistof.

Ratio's en bedragen

Beginnen met de voorbereiding van uw eigen kava drinken met kleine hoeveelheden van kava. De drank kan sterk worden gemaakt, maar u kunt niet zulke krachtige effecten wilt. Als je begint met kleine hoeveelheden van kava en lichtere producten, kunt u altijd de drank sterker. De smaak is bitter.