Volwassen Medicaid in aanmerking te komen

Een volwassene kan in aanmerking komen voor Medicaid dekking als ze aan een of meer van de federaal-gemandateerde criteria. Federale eisen mogelijk maken elke staat om inkomsten normen voor Medicaid in aanmerking te komen waarin een persoon moet voldoen in aanmerking komen om te worden uitgesloten, tenzij andere omstandigheden zijn, zoals een terminale ziekte of zwangerschap te stellen.

Inkomen Eisen

Medicaid dekking wordt uitgebreid aan u of u voldoet aan de eisen van uw status als een laag inkomen woont. Elke staat onderhoudt het eigen eisen voor het voldoen aan deze standaard, met inbegrip van activa openbaarmaking zoals bankrekeningen, auto's en alle onroerende goederen. Over het algemeen, als uw inkomen min alle aftrekposten, zoals huur / hypotheek betalingen, nutsbedrijven en kosten in verband met kinderen ten laste, valt hieronder uw staat van inkomen voor een huishouden van uw maat, u in aanmerking voor Medicaid voordelen voor de gezondheid te ontvangen.

Zwangere vrouwen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, kunnen zwangere vrouwen in aanmerking komen voor Medicaid voordelen voor de uitgaven in verband met de geboorte van een kind, ongeacht de burgerlijke staat te dekken ontvangen. Het inkomen van de zwangere vrouwen moet op of onder 133 procent van het federale niveau armoede te komen voor Medicaid voordelen voor de gezondheid. Met ingang van februari 2011, 133 procent van het federale niveau armoede voor een twee-persoons familie was een bruto jaarinkomen van $ 19.378.

Ouderen en gehandicapten

Als u ouder bent dan de leeftijd van 65, wettelijk uitgeschakeld of blind, dan kunt u in aanmerking komen voor Medicaid voordelen als je aan bepaalde eisen inkomen. Typisch, een senior burger die wordt ontvangen van sociale uitkeringen, als de enige bron van inkomsten, kunnen in aanmerking komen voor Medicaid voordelen voor de gezondheid. Als je een handicap of blind zijn, kan u gevraagd worden om het inkomen te voldoen voor uw specifieke toestand. Deze eis kan worden opgeheven indien u ontvangt Supplemental Security Income, omdat je niet in staat bent om te werken.

Terminale ziekte

Als u zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Lou Gehrig's of nierfalen, u in aanmerking voor Medicaid voordelen voor de gezondheid te ontvangen. Als u zijn gediagnosticeerd met tuberculose en voldoen aan de eisen van uw staat inkomen, kunt u ook krijgen Medicaid voordelen voor de gezondheid. Echter, niet elke staat is vereist om een ​​tuberculose patiënt voor Medicaid dekking aanvaarden, maar is nodig om een ​​patiënt die in nierfalen of gediagnosticeerd met ALS accepteren.