Voedselkwaliteit Checklist

Voedselkwaliteit Checklist

Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), elk jaar ongeveer 76 miljoen Amerikanen lijden aan voedselvergiftiging. Veel meer mensen consumeren voedsel dat mogelijk onveilig is of niet over de juiste voeding als gevolg van slechte kwaliteit. Het inspecteren van voedsel om de kwaliteit te waarborgen is het van belang voor restaurants en particulieren en moet een deel van de voorbereiding elke maaltijd te zijn.

Verpakkingen

Verpakking van een voedsel kan veel over de kwaliteit ervan te vertellen. Elke verpakking die is gescheurd of lek zet het voedsel in gevaar. Gebroken verpakking kan besmetting toestaan ​​en kan ook het aantrekken van bacteriën, insecten en ander ongedierte, terwijl het eten is in opslag of tijdens het transport. Ruime verpakking, zoals zeehonden met pop-up deksels of van kleur veranderende lipjes op plastic zakken luchtdicht zorgt ervoor dat voedsel blijft zo vers mogelijk.

Verschijning

Een snelle, visuele inspectie is een van de beste manieren om voedsel te controleren op kwaliteit. Verkleuring is een gemeenschappelijk teken van rot in de productie of vriesbrand in vlees. Geen duidelijke tekenen van insecten of ongedierte verontreiniging, waaronder bijtwonden, zijn reden genoeg om het voedsel meteen weg te gooien. Sommige kruideniers rijpen vruchten en groenten kunstmatig, dus heldere kleuring is misschien niet de beste indicator van de goede smaak te zijn. Toch is het vergelijken van levensmiddelen op basis van de kleur, textuur en vorm is een goede manier om uw maaltijden de beste kans van het opnemen van hoogwaardige ingrediënten geven.

Geur

Elk voedingsmiddel u te dienen moet ook langs de geur test. De beste groenten hebben over het algemeen een frisse, gras-achtige geur die frisheid geeft en geeft aan dat de producten niet is ingevroren en ontdooid. Evenzo kan vruchten sterk ruiken net voor het passeren van de piek van rijpheid. Er plotseling een geur zou reden tot alarm. Chemische Smalls kan besmetting te vermelden en moet reden om het voedsel te verwijderen zonder het nemen van onnodige risico zijn.

Opslagruimte

Goede opslag helpt voedsel houden aan haar kwaliteit, terwijl onjuiste opslag kan leiden tot het snel achteruit. Temperatuur is een belangrijk onderdeel van opslag. Volgens de USDA, alle vlees en zuivelproducten dienen beneden 40 graden Fahrenheit te slaan op elk moment. Vers fruit, met name tropische vruchten zoals ananas en bananen, zal de kwaliteit te verliezen na langere perioden van koeling. Anderen, zoals appels en perziken, ook daadwerkelijk op de piek van de kwaliteit blijft langer bij een koelere temperatuur. Goed eten opslag praktijken ook ongedierte en zonlicht te houden van het bereiken van voedsel zo veel mogelijk.

Handling and Cooking

Onjuiste koken kan een levensmiddel waarvan de kwaliteit of plaats diners vernietigen in gevaar van voedselvergiftiging. De USDA raadt alle vlees tijdens de bereiding ten minste 145 graden verhit met een aantal items, zoals varkensvlees, gevogelte en eigerechten ontvangen van een nog hogere aanbevolen kooktemperatuur van 160-165 graden. Hoewel bereiden van voedsel is het belangrijk om vlees te scheiden van andere bestanddelen. Na het hanteren van rauwe vlees, het reinigen van het gebied grondig met een antibacteriële product om de verspreiding van door voedsel overgedragen bacteriën, die sterft tijdens de goede keuken, maar voor enkele dagen in leven en in incubatie op een counter top kunnen blijven voorkomen.